Se video av Justin Bieber og Kim Kardashian

Det er bladet Elle som har fått glamourdronningen og TV-kjendisen Kim Kardashian til å stille opp sammen med den 13 år yngre popkometen Justin Bieber. Sammen poserer stjernene på en rekke motebilder, som gir inntrykk av å være romantiske.

To av de mest populære og største stjerner i hver sin genré, et flott par, men unge Bieber kommer til å bli skuffet om han tror han har noen sjanse her- Smell vakre og meget populære Kim Kardashian har hatt mange beilere hengende etter seg de siste årene og kan velge og vrake på øverste hylle av stjerne navn,

– Jeg mener det er kvalmende, svarte Margaret Hoover, politisk kommentator, ifølge UsMagasine.

TV-kjendis Rebecca Diamond skjøt inn: – Det er enhver 16 årig gutts drøm å få bli avbildet sammen med Kim Kardashian.

Men det var O’Reilly uenig i. Selv hevder han at han ikke interesserte seg for eldre kvinner.

– Da jeg var 16, ønsket jeg å bli baseballspiller. Jeg drømte ikke om å henge rundt Kim Kardashian, uttalte TV-verten som stempler bildeserien som dobbeltmoralsk.

Se video av Justin Bieber og Kim Kardashian.

At Bieber er en stor fan av Kardashian, er ingen hemmelighet. Etter at de møttes ved en kjendistilstelning tidligere i år, og lot seg avbilde sammen, fleipet både Kardashian og Bieber på sine nettsider om at de var kjærester. Kardashian skaffet seg også en t-skjorte med påskriften «Fru Bieber».

Plutselig fikk jeg drapstrusler fra 10 år gamle jenter som raste fordi jeg hadde stjålet drømmemannen deres, sier Kardashian til Elle.

Først da Bieber dementerte forholdet på sin Twitter-siden, og forklarte at de to bare er venner, roet stormen seg.

Et flott par på alle måter men Bieber bør vente med “frieriet” en tiårs tid…

– Dette er nok min dristigste forside noensinne, skriver TV-kjendisen på Twitter og sikter til Hongkong-utgaven av bladet Prestige.

Hun er tydelig stolt over forsiden, som også er tema på en av hennes andre nettblogger.

– Jeg ønsker å besøke alle mine fans i Asia! sprudler 30-åringen.

Kilde VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Morna, Jens!

Morna, Jens! Dette er svartmaling og skremselspropaganda. Ap strør om seg med påstander om at vi skal innføre amerikanske tilstander...

Lukk