Ylvis er fortsatt på alles lepper på grunn av musikk-videoen «The Fox» Nylig gjorde de enda et nytt stunt via sitt TV-show på TVNorge.

Hva TV2 mener om saken er foreløpig ukjent, men det er ikke usannsynlig med en klage da Ylvis tok seg inn på et område som var forbudt pga TV-produksjon. Noe Bård og Vegard ikke brydde seg nevneverdig om ser det ut til.

– Farmen er TV2s største Reality-serie og det programmet som sammen med «Skal vi danse» trekker mest seere.

– Snart vil en ny deltager komme inn på gården som et fullverdig medlem. Dette kan du se via TV2.no, du kan følge kampen mellom de seks som sloss en vanskelig og utfordrende kamp om å komme seg inn blant de andre deltagerne. Vinneren av Farmen 2013 kan være blant de seks utfordrerne.

Ylvis er ekte helter ut i fra den multikunstner evnen brødrene- innehar og har visst i en rekke programmer og på en rekke scener rundt om i Norge. Få visste om stuntet mot Berli-gård.

Dette kunne ha blitt en skremmende opplevelse for de som bor på gården. Hadde en eller flere sett inntrengerne i aksjon kunne de ha fått en skrekk for livet. Heldigvis var det ingen som oppdaget «fleipen».

Hva synes du? Er det ok med stunt, ala Ylvis? De skadet jo ingen, bare nok engang reklamerte godt for seg selv. Det må vel være lov.

Farmen 2013 kan du se på TV2 på søndager, mandager og tirsdager kl 21:45. Ylvis sine ablegøyer blir neppe vist på TV2.

 

Foto: Flickr/ ItalianVideo

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gigant-Asteroide treffer jorda om vi ikke …

Gigant-Asteroide treffer jorda om vi ikke endre kursen på den. Om 19 år, i 2032 vil Asteroide 2013 TV 135, som er...

«Halve Norge» reiser til Syden i jula! Bestill nå!

"Halve Norge" reiser til Syden i jula! Bestill nå! Kanariøyene, Egypt eller kanskje Thailand? Mulighetene er mange om du heller...

Lukk