Etter at det første barnet har kommet er det lett å glemme hverandre. Ved å være kreativ i hverdagen kan man ha et spennende sexliv enda man har hektiske dager der tiden ikke strekker til.

Tenner hun på dirty-talk, rollespill og bruk av håndjern m.m bør hun selvsagt få lov til oppleve det med sin kjære. Men når bæsje-bleiene og melke-gulp lukten henger i tykke lag over leiligheten, er det kanskje ikke sex med sin kjære man først tenker på. Derfor er det så viktig å bruke de korte øyeblikkene man har.

Hun liker kanskje også en «kjappis» på badegulvet, mens barnet sover en liten time? Da bør du selvsagt feie over henne der og da, men først må hun komme i stemning. Du vet hva som tenner henne ikke sant? Kyss på halsen, å bli dradd i håret, et forsiktig bitt i øreflippen, mens du stryker henne over de allerede stive niplene.

Eller vil hun høre at hun er et ludder og fortjener å få seg en real omgang stor pikk og det i alle hull?

– Mange kvinner blir spreng-kåt og nøden av griseprat av det skikkelig vulgære språket, men alt til sin tid. Hun må nok være i humør til det, før du begynner å legge ut i brede ordelag. Hun fortjener å få den behandlingen som gjør henne yr, men det finnes ingen fasitsvar da hvert enkelt individ tennes på forskjellige måte. Det kan være ord, lukt, stemning, berøring, tidspunkt og den rette dagen i uken for at det skal klaffe perfekt, for hver og en.

Noen kvinner vil nekte for at de tenner på griseprat, men så lenge det er hun som er i fokus vil det gjøre henne søkkvåt om du forteller i detaljer hva du har tenkt å gjøre med henne. Noen kvinner elsker å bli fortalt om sine fantasier, som f.eks hva en annen kvinne ville ha gjort med henne om hun kom inn i rommet nå.

Sex er kommet for å bli, og det er utvilsomt en meget viktig faktor for ethvert forhold som skal vare, at også sexlivet fungerer optimalt for begge parter. Seksuell-lek kan derfor være nøkkelen til et langt og meget vellykket forhold om man tør å strekke grensene og gjøre ting som tenner begge.

Han har lenge fantasert om å få «leke» prest. Han ønsker at hun kommer til han med sin «problemer» der han forfører henne. Eller kanskje var det hun som tenner på uniformer, og håper på å bli «arrestert» av en ekte og streng «politimann» som er tvunget til å «ransake» og til slutt «arrestere» henne, skikkelig. Eller var det en «sexy lærerinne» hun aller mest fantaserte om å få være? Du kan jo gjette hvem som da må spille den unge kåte «eleven»?

Kostymer lager du selvsagt selv, eller kjøper på nærmeste bruktmarked. Livet vil ta en ny vending den første dagen dere kler dere ut for hverandre. En av de mest utpregede fetisjer er å kle seg ut og spille rollespill der andre mennesker er involvert.

En fordel du kanskje ikke før har tenkt over, er det faktum at du kan endelig få spille et skuespill, der du og din partner har hovedrollen, alene eller sammen med likesinnede. Der dere kan spille på alle deres strenger og bruke av deres kreative lyster. Endelig skal hun få sin etterlengtede sprut-orgasme fordi du er legen eller «Gynekologen» og velter din kunnskap over på hennes lyster.

Livet er for kort til å drømme eller fantasere om å gjøre rollespill eller sex-leker sammen med den eller de som bryr seg.

Ikke la småbarns-perioden ødelegge sex-livet, men bruk tiden fornuftig. Har dere en liten halvtime til overs for hverandre så bruk den på hverandre. Han trenger neppe mer enn 6 minutter på å tømme seg, ta han i munnen og gi han den avsugningen han fortjener. Det gir han masse energi, han blir lykkelig og fornøyd i lang tid, og tar til og med neste bleieskift uten å klage.

Det samme må selvsagt han gjøre for henne.

Du vet hvor favoritt-dildoen hennes ligger. Gjør henne kåt og klar, la henne flomme over av kåthet og vell-lyst, hun av alle fortjener sin daglige orgasme, det er ditt ansvar å sørge for at hun får den. Du vil bli overrasket over hvor fort hun kommer om du bare henter lekene hennes. Behold buksene på for å vise at dette er hennes øyeblikk med kun hennes orgasme i fokus.

Sett din partner foran deg selv, så vil dere ha et langt og lykkelig forhold. Bare sørg for å ta leken på største alvor, den er nøkkelen til deres vellykkethet i årene som kommer. Sammen.

Har dere masse sex, vil det også kunne gi dere en bedre helse. Det finnes nemlig ikke bedre trening enn vill og hensynsløs sex i time etter time. Med eller uten kostyme.

 

Foto: Flickr/ Aoyama Tadanari

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
José Mourinho på trofé-jakt, Chelsea vinner Premier League!

Endelig ruller den engelske fotballen igjen på ball-øya. En hel verden gleder seg til gigantenes liga, den eneste liga i...

Hundedrapet- Norske bønder er noe dritt!

Norges tøffeste mann, Lars Monsen er i harnisk over hundedrapet, akkurat som de aller fleste andre som vet å sette...

Lukk