Det ser ut til å gå fra vondt til verre for unge Bieber. Selena Gomez har ikke taklet ryktene om at kjæresten skal ha møtt en kvinne etter en konsert, og etter ryktene ha gjort henne gravid. Gomez rapporteres å ha gjort det slutt med fløtesangeren.

 

Foto: SIDE2.no

Selena Gomez har slått opp med kjæresten Justin Bieber pga påstander mht Mariah Yeater at han er far til hennes nyfødte barn, rapporteres det fra Radar Online.

Mariah Yeaters en 20 åring som angivelig skal ha møtt Bieber etter en konsert på Staples Center i Los Angeles. Samleiet skal ha funnet sted 25. oktober 2010 ifølge Yeater.

Yeater hevder at en av Justins livvakter tok kontakt med henne etter konserten, og spurte om hun ønsket å møte superstjernen.

«Skadelig», «ærekrenkende», «forferdelig» og «usant».

Det kan være ondsinnede rykter, men like ofte så, som man reder ligger man.

Disse ordene bruker Justin Biebers talspersoner når de skal beskrive 20 år gamle Mariah Yeaters påstander.

Om påstandene har rot i virkeligheten gjenstår å se. Det kan være kroken på døra for unggutt-stemplet for alltid dette for Bieber, men det kan uansett være bra for platesalget og dermed lommeboka.

All reklame er som kjent god reklame.

Gomez, 19, sies å ha brutt med Bieber, 17, dette skal ha skjedd i løpet av de siste 24 timer. Han kjemper i mot rykter om at han lå med Yeater «backstage» etter en konsert, og at han er far til hennes sønn.

Bieber har benektet påstandene, ungdoms-pop sensasjonen dukket opp på Today Showpå fredag​​, og hevdet at han har «aldri møtt denne kvinnen.»

Allikevel ser det ut til at han ikke blir trodd av kjæresten de siste åtte måneder, Selena Gomez.

Skulle disse ryktene ha rot i virkeligheten, som det er grunn til å tro, er det fritt fram for alle norske fansen å legge an på et av verdens største ungpike idoler.  Ihvertfall fram til nå.

Mange norske ung piker vil glede seg voldsomt om dette rykte stemmer.

 

Selena Gomez og Justin Bieber over for godt? Foto: SIDE2.no

 

 

Vargas

 

 

Kilde

 

Radaronline.com

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- Kun 8 deltagere igjen!

Nå begynner det virkelig å tilspisse seg i Norges største og mest prestigetunge sangkonkurranse.  Deltagerne skal dedikere kveldens låt til noen...

«Mars-ekspedisjonen» er over etter 520 døgn

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FwJi-l37-VA[/youtube]   Framtidens reiser går kanskje til vår nest nærmeste planet. Men det er en enorm utfordring. Og svært...

Lukk