Selfies-bildene som aldri burde ha blitt publisert! Å ta bilde av seg selv, for deretter å poste det i sosiale medier er mer populært enn noen gang. Selfies tar verden med storm.

Dessverre er det noen av disse – som aldri burde å ha blitt tatt, langt mindre bil publisert.

På nettstedet Risottop.com, kan du få deg en god latter. Bildene finner du ved å trykke next, lengre ned på siden.

Et bilde kan som kjent si mer enn tusen ord, men ikke publiser bilder som kommer på listen over de aller verste selfies. Det er flaut og det vil følge ved deg langt inni evigheten.

Selfies-bildene som aldri burde ha blitt publisert!

En ny trend blant unge, er å rangere bilder av andre med karakterer fra 1- 10. Noe som for mange kan være direkte farlig. Hva skal unge mennesker tro om seg selv, hvis ved gjentatte ganger, får en lavere score enn alle andre? «Barnevakten» er kraftig bekymret for trenden.

«Instagram» er det sosiale nettverket som har økt mest i omfang, både blant norske brukere, men også internasjonalt – har «Instagram» tatt over for  mikro-bloggnettstedet Twitter. Er du blant unge norske jenter og gutter imellom 12 og 18 år, har du også en Instagram-profil.

Nettstedet er en gratis fot-delingstjeneste som er et sosialt medium, hvor du kan publisere egen bilder, der andre kan dele og like dine publiserte bilder. Og det å få oppmerksomhet, er som kjent viktig for de fleste unge.

– Derfor går noen så langt at de kler av seg for å få likes. Jo mer du stripper, jo mer hud man viser – jo flere likes får man, dessverre. Noen har også sex med partner eller venner, for deretter å vise bildene i sosiale medier. Verden oversvømmes av halvnakne unge jenter og gutter.

På jakt etter det perfekte selfiet, eller mange nok likes.

En ting er å legge ut bilder du vil at mange skal se, noe helt annet er det å vise bilder for en helt spesiell, uansett kan disse lett bli stjålet om du ikke er på vakt.

Sørg for å publisere bilder du selv kan stå inne for, ikke post nakenbilder av deg selv på nettet, det kan slå tilbake på deg selv senere.

Ta gjerne flotte, utfordrende og sexy bilder, publiser disse om du er stolt over bildene, men ikke gjør det kun for at andre skal like deg bedre. Du bør først og fremst like deg selv, før du kan forvente det av andre.

Ikke bruk sosiale medier som en billett til bedre selvtillit. Det vil ikke gagne selvfølelsen din.

Du er kanskje ung og litt naiv, du tror verden ligger for dine føtter, du tror at du skal bli kjendis og bli med i en reality-serie på TV, komme i sofaen til Thomas og Harald. Men på ferden dit, ta noen forhåndsregler. Tenk over hvilke bilder du publiserer.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
NRKs ANNO sesong 2 – til Fredrikstad!

NRKs ANNO sesong 2 - til Fredrikstad! Fredrikstad er byen ved Glommas utløp, og endelig har NRK for alvor fått...

Skråblikk på premier League – 3 uker før seriestart!

Fabian Delphs motbydelige helomvending og svik mot Aston Villa, forteller alt om hvilke krefter som er i sving blant klubbene...

Lukk