Selvtillit kommer innenfra, men vises utenpå. Har du tro på deg selv, og at du med din selvtillit virkelig er bra nok for deg selv og for de rundt deg, vil du også framstå som selvsikker og sexy.

Både menn og kvinner oser sex når de framstår som trygge på seg selv, med mye selvtillit. Hva gjør du for å få nok tro på deg selv? For å spørre på en annen måte. Hvem kan tro på deg om du ikke har trua selv?

Det er ikke så viktig å flytte det fjellet, men å kunne tro på at det faktisk kan flyttes, og at det er du som kan greie det vil gi deg den selvtilliten du trenger i krevende utfordringer både privat, sosialt og på jobb.

Uansett hvilke utfordringer du møter i livet, du greier ikke å løse de på en god måte uten en stor porsjon tro på at du greier det.

To eksempler jeg kommer på i farten er, Jenny Skavlan og, Thomas Gjertsen. Begge med svært høy selvtillit. Begge sexy på hver sin måte.

Du kan bli en Jenny eller en Thomas du også, men da må du tenke som dem. Du må gjøre noe du kan, bedre enn de fleste og du må tro på at du er best. God og sikker økonomi gir også en trygghet, men ikke nødvendigvis automatisk selvtillit.

Petter Stordalen har mye penger, men jeg er overbevist om at han ble født med en overdose selvtillit som bare har vokst siden.

Mennesker med mye kunnskap oser ofte trygghet og selvtillit. Det kan læres. Kunnskap er noe man tilegner seg, men man må være mottakelig for å kunne lære mye og fort.

Selvtillit kommer innenfra, men vises utenpå...
Foto: Copyright Jim Dokken

– Mange går i banken med lua i hånda og spør om de vær så snill kan få lån. Det blir det ikke rare lånet av. Andre går til banken som om de eier alle pengene og skal bare ta ut noen av disse. Oser selvtillit og vet å vise det og vet å si de riktige tingene til riktig tid.

Selvtillit kommer innenfra, men vises utenpå …

Jeg er helt sikker på at jenter faller mye lettere for gutter og menn som har mye selvtillit enn de som ikke har tro på noe som helst. Menn med selvtillit kommer først med det meste.

Kvinner med mye selvtillit kan skremme mange menn, men de blir sett på, og fulgt med på, da er det den tøffeste gutten som tør å satse som får napp først også.

Det sitter mellom ørene. Ha tro på deg selv. Tro at du faktisk kan flytte fjell, skaff deg kunnskap, vis klasse og stil. Føl deg selv som verdifull. Da vil andre raskt tro det samme om deg også.

Under OL på Lillehammer, var Johan Olav Koss favoritt på de skøytedistansene han skulle gå. Tror du han hadde satt verdensrekord på alle tre distansene uten å ha tro på seg selv?

Du kan tenke deg til mer selvtillit. Men du må ha trua!

Du er perfekt, ha tro på det du driver med og vis det til alle andre.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Rihanna og Eminem med ny monsterhit?

- Låta er ihvertfall kalt "Monster", den blir utvilsomt spilt masse på radio og vil selge godt nettopp fordi det...

Lukk