Send Farmen-søknaden nå! Du skulle ønske du hadde kunne være med på Farmen fordi du er den rette til å gjøre de kloke valgene. Du er sterk psykisk, du er sterk fysisk og kjenner spillets gang. I tillegg er du kynisk nok til å lyge der det blir nødvendig. 

Farmen 2018 kan bli din mulighet som kjendis via TV2s flaggskip.

Bruk juleferien fornuftig, nå bør du sende din søknad. TV2 venter på på spennende mennesker som tør å være tøff nok i tryne til å matche de tøffe kravene.

Lest? Nå kommer Farmen kjendis på TV2.

Har du noe helt konkret som skiller seg ut i mengden av andre søkere, bør du fremheve dette i søknaden. Er du hundevisker, synsk, heks, troll, tryllekunstner, Norgesmester i melkespannkasting, kjerring-bæring eller spiller Beethoven på sag – alt er av interesse.

Skille deg ut i massene bare.

Svar ærlig og utfyllende på spørsmålene, og ikke vær redd for å by på deg selv!

Før du begynner, pass på at du har bilder av deg selv klare; bilde av ansikt, helfigur og et valgfritt. Vi anbefaler deg også å lage en kort og enkel videopresentasjon. Denne kan du filme med mobilkamera.
Hvis du søker sammen med noen, må de selv fylle ut og sende inn en egen søknad.

Farmen spilles inn over 11 uker sommer/høst 2018.

Søknadsfrist er 01. april 2018.

TV2.no

Farmen 2017 har vært et sirkus, hvor vi har stiftet bekjentskap med en rekke personligheter, hvor det sitter igjen tre verdige semifinalister i Eunike, Amalie og bonden sjøl, storfavoritten, Halvor. Fra Østerdalen.

Send Farmen-søknaden nå!

Nå er det vel på tide å gjøre drøm til virkelighet ved å søke selv? Du får sannsynligvis en opplevelse for livet. Venner for livet også.

HER ER SØKNADSSKJEMA!

Problemet for mange, som ønsker mer enn noe annet å få oppleve Farmen fra innsiden, er å bli plukket ut til å få delta. Derfor bør du legge din flid i å skrive en søknad som skiller seg ut, men den må åpenbart være sann, være om deg og gi et godt bilde av hvem du er.

Er du vinneren av Farmen 2018, bør du tenke over hvilken status du sitter igjen med, foruten en premie verdt 1,2 millioner kroner, er navnet ditt på alles lepper, og tryne ditt på alle førstesider i rikspressen og på TV.

Det var Halvor Sveen, fra Østerdalen om du var i tvil, som vant Farmen 2017.  Han vant både hytte og bil som alltid er premien i Farmen.

HER ER SØKNADDSKJEMA!

Kilde: TV2.no

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League – overgangsvinduet nærmer seg!

Manchester City vinner ligaen denne sesongen, men det er mye fotball som skal spilles før sommerens VM i Russland. Champions...

Ingen ok julegave? Fortvil ikke – Salget starter nå!

Ingen ok julegave? Fortvil ikke – Salget starter nå! Fram mot jul brukte gjennomsnitts nordmannen ca 9000 kroner på julegaver,...

Lukk