Tv2s flaggskip siden 2004, «Senkveld» legges ned denne våren. Thomas Numme og Harald Rønneberg har skapt TV-historie med sine halsbrekkende TV-show med de aller mest spennende gjestene i sitt eget show.

Nå er det snart slutt. Om de to kollegaene er klare for andre utfordringer eller fortsatt i tospann, vet bare produksjonsansvarlig i TV2 Underholdning. I toppåret 2007, så mer enn 1 million nordmenn hver eneste episode av det populære underholdningsprogrammet. I 2016 er tallene betydelig lavere.

Kompisene «Nummis» og «Rønnis» vil garantert jobbe med TV, men om de er foran eller bak kamera er heller ikke avgjort. En æra er over, og mange vil nok savne å avslutte fredags TV-kvelden med «Senkveld» med Thomas og Harald.

I oktober 2015 gjorde duoen en av de største scoop i underholdningsbransjen, ved å få besøk og et intervju med Justin Bieber.

Thomas-Harald-senkv_724795a

Mercedes-Benz Sprinter "TV2"

harry_nl via Compfight

I følge TV2.no er det også endringer i flere av de tidligere så populære klassikerne. «Robinson» ble hentet fra TV3, men har ikke fått den populariteten som kanalen hadde håpet på, og det spøker for Christer Falks reality såpe.

Puling på TV, har i mange år vært synonymt med mange seere og stor omtale. Men Paradise Hotel har fått konkurranse i denne kontroversielle genren. Via f.eks nett-TV som Netflix, HBO, popcorn-time (ulovlig) og ViaPlay har vi et enormt utvalg TV- og underholdningstilbud.

NRK, TV2, TVNorge og TV3 skal lage svært så gode programmer i framtiden for å lykkes med å konkurrere med framtidens underholdning. Tar man med gode filmer og spennende underholdning fra norske kinoer, er det ikke vanskelig å forstå at det er vanskelig å opprettholde gode seertall. Uansett hvilken kanal man plukker programmer fra.

«Farmen» ser ut til å være det mest populære og mest sette programmet for TV2 – hva underholdning angår. Gaute Grøtta Grav og hans reality-konsept skaper debatt og har en trofast seerskare. Snart kommer også en kjendisversjon av «kampen om tilværelsen».

Siden Vargas12.com er bloggen du snakker om i morgen, vil vi selvsagt være først ute med å fortelle deg hva Numme og Rønneberg skal bedrive tiden med, etter at lampene i Senkveld-studio er slukket.

Vil den ene eller begge superkjendisene, delta i Farmens kjendisutgave?

Følg med!

 

Kilde: TV2 og Nettavisen.no

Vargas

Tags: Farmen, Harald Rønneberg, Kjendis-Farmen, Senkveld, Thomas Numme, TV2, underholdning

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Vår er kjæreste-tid, er du singel? Se her!

Våren er den tiden mange forfrosne nordmenn ser fram i mot. Er man i tillegg forelsket i denne tiden solen...

VG-lista Top 20 2016 – sett av fredag 24. juni!

Er det en fest, en begivenhet og en konsert du bør få med deg i løpet av sommeren, er det...

Lukk