Du som ikke har nok timer i døgnet, og er så sliten at du sovner før pizzaen eller tacoen er servert på fredagskvelden må ta grep. Hvem i din ledelse hos din arbeidsgiver kommer og takker deg for at du er nær ved å jobbe deg ihjel?

Vi nordmenn har et lite problem. Fredagen er verdt minst det dobbelte av en mandag, det er det all grunn til å gjøre noe med. Som vanlig er vi smått hjernevasket av et mediabilde som plasserer de fleste nordmenn i bås, vi skal K O S E oss så veldig, det er jo helg!

Når hadde du god kvalitet-sex sist? Når kom du en rekke ganger etter hverandre? Du visste ikke at det var mulig en gang.

Småbarnsforeldre rekker ikke å tenke på seg selv, spesielt om de har mer enn et lite englebarn som ligger der og gråter, bærer seg og driter i bleia. Ingen blir klar for sex ved å stå til knærne i gulp og brukte bleier.

1229998_10153209441285015_143213713_nANKI TIL BLOGG

Foto: Copyright Morten Pettersen

– Gode råd er dyre for travle foreldre, begge fortjener et øyeblikk for seg selv eller enda viktigere, et par minutter sammen.  Om dere kjenner hverandre godt nok, så vet dere hva dere tenner på. Ikke jag en orgasme for orgasmens skyld. Bruk heller verdifull tid på å si hva som er viktig for deg.

– Du er glad i din partner, husk å si det. Du setter pris på kjærtegnene, viljen til å gi, fleipen, latteren humoren, kyssene, blikket, minnene om hva som skjedde den dagen dere så hverandre på ordentlig. Da hjertene banket litt ekstra for den nye spennende personen som var i et forhold, men som avsluttet dette, bare pga deg.

Bruk hver eneste dag på å vær lykkelig over at du har en å elske, vær enda mer fornøyd over at en person elsker deg. Helt betingelsesløst og for evig.

Sett alltid av nok tid til sex, ofte er det ikke rart som skal til. En liten kjapp en er ofte langt mer effektiv enn en lang, slapp og planlagt en. Hold kjeft  og gjør det du kan best. Ikke nøl, bare gjør det, til det beste for begge. Du vet jo hva din partner liker.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
I dag kan Drillos epoke være over

Norge møter Kypros i en avgjørende VM-kvalifiseringskamp, Ullevål vil ikke være fullt, publikum har resignert for lenge siden. Mulig har...

Dette er mannen som er siktet for å ha voldtatt og drept Anja

Politiet brukte svært kort tid på finne svar på hvem det var som drepte 21 år gamle Anja Weløy Aarseth. Årsaken...

Lukk