Sex er viktig for begge kjønn, men hvem tenker mest på sex? Kvinner har en illusjon om at mannen ønsker sex så ofte som mulig, og aller helst flere ganger pr dag. Så feil kan man altså ta.

Den moderne mannen skal være likestilt med kvinnen i alt, han skal være sammen med barna fra de er nyfødte, og helst ta ut masse pappa perm.

Han skal kunne lage mat, gjøre det menn er til for, å vaske, skure og skru bil. Gjøre alle «Handy-man» jobbene i huset.

Kvinner tenker på sex når det har gått for lenge mellom hver gang de har fått seg et nummer, allikevel så er det alltid mannen som blir sett på som sex- avhengig av mange kvinner.

Så hvem tenker egentlig mest på sex av kvinner og menn?

En ny bok med tittelen «What Every Man Thinks About Apart From Sex» har blitt bestselger i Storbritannia.

Det spesielle med boken er at alle de 200 sidene er helt blanke.

Mannen bak boka, Sheridan Simove, kaller seg selv både forfatter og underholdningsartist.

«Forfatter» Simove (39) som selv har gått på Universitet i Oxford, sier at denne bruken av boka har kommet overraskende på ham.

– På en måte er det feil å fylle boka mi med innhold. Men jeg lurer på hvor mange av dem som begynner å tenke på sex igjen med en gang forelesningen er over. Jeg vedder på at det er snakk om 100 prosent.

Selvsagt en billig påstand som fordummer menn i enda større grad.

Kvinner er sex-fikserte, kåte og smarte individer som er minst like mye utro som menn. Det viser alle nyere forskning. Men at de i tillegg er den i forholdet som tenker mest på sex er kanskje noe overraskende for de fleste.

Sex er viktig for begge kjønn, men hvem tenker mest på sex?
(illustrasjonsbilde). Foto: Amazon/Colourbox TV 2-monatsje)
Sex er viktig for begge kjønn, men hvem tenker mest på sex?

Det har lenge vært en vedtatt sannhet at menn tenker på sex i langt større grad enn kvinner. Nå slår sannheten sprekker, for en undersøkelse utført av nettstedet lastminute.com viser at kvinners tanker går til sengehalmen langt oftere enn menns.

Hver eneste dag streifer hjernen innom en rekke temaer. Aller mest tid bruker vi på å fundere over jobb og penger. Fem timer og 20 minutter går med av kvinners dag, mens menn tenker på jobb og økonomi i hele sju timer daglig.

4000 mennesker ble bedt om å nevne tingene de brukte mest tid til å tenke på. De ble også spurt om å definere hvor mange minutter i løpet av en uke de bruker på de utvalgte temaene. Resultatet er basert på et gjennomsnitt av sju dager.

Både menn og kvinner tenker altså mest på jobb og penger. Når det kommer til sex, viser det seg at kvinner har lystige tanker i større grad enn menn: Vi tenker på sex 2 timer og 10 minutter hver dag, mens menn bare bruker 1 time og 40 minutter per dag til å tenke på sex.

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok.

Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– Det finnes noe for enhver smak, og folk flest er ikke lengre flaue over å gå på Kondomeriet eller andre butikker som selger nesten alt.

Du finner vibratorer, dildoer, anal-kuler, kondomer med og uten smak, antrekk, filmer, og masse annet som du helt sikkert synes er merkelig, på nettet eller butikker i storbyer i Norge.

Norske menn er bra på det meste, bortsett fra å være bra nok for krevende kåte norske kvinner som får det som de vil i langt større grad enn tidligere.

At de fleste moderne kvinner greier faktisk å sprute, både mer og lengre enn mannen er ikke akkurat balsam for sarte manns-sjeler.

Konsistensen er selvsagt ikke den samme. Men en sprut er et tegn på klimaks for begge kjønn, så vidt jeg vet.

Boken «Hemmelige Rom», av psykolog og sexolog Kristin Spitznogle  handler om kvinners seksuelle fantasier, og et forsøk på å forklare hvorfor kvinner har nettopp slike fantasier.

En bok du bør lese enten du selv er mindre opptatt av seksuelle fantasier, eller bruker fantasier når du selv er seksuell aktiv. Du lærer garanter noe uansett.

Man tror det ikke før man leser det. Men kvinners våteste fantasier kan overgå alle grenser- Og hva kan man bruke den informasjonen til? Å få vite mye om kvinners innerste tanker, fantasier og våte drømmer?

Noen kvinner fantaserer faktisk om alt fra dyresex til gruppevoldtekt og jo grovere jo bedre- Også kvinners kåthet under graviditet kommer tydelig fram i boken. Det onaneres fra morgen til kveld, med eller uten partner.

Det er selvsagt langt fra fantasi til virkelighet. Men kan disse fantasiene være et rop om oppmerksomhet, spenning og lyster som de egentlig har undertrykt hele livet?

Det er lett å bli imponert av norske kvinner. De har kontroll på hus, hjem og barn. Samtidig er de både kåte, villige og fantasifulle.

Norske menn har all grunn til å være stolte av sin kvinne.

Gir man hverandre tid og mulighet til å oppfylle hverandres drømmer og fantasier vil det skape mindre utroskap.

Ingen må være utro om man får nok spenning i det forholdet man er i.

Sex er viktig, men ikke la det gå ut over de du er glad i, eller ikke minst de som er glad i deg.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
God Jul – Merry Christmas to all of you

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EvDxSW8mzvU&feature=share[/youtube] Vargas

Bør det serveres Lavkarbo på SFO?

Jeg mener det er helt bak mål og servere barn i førskole alder Lavkarbo diett. For det er det det...

Lukk