Sex for nytelsens skyld? Selvsagt! Du har vel ikke sex med partneren din fordi du føler du må? Plikt-sex burde ha vært forbudt, allikevel er det mange, flest kvinner sannsynligvis som føler at de må ha sex med sin partner. Kan hun ikke heller hjelpe han på andre måter? Ofte skal det ikke mye til. 

Er man i den situasjon at man kan ha sex ofte og lenge så er det ikke så mye som er bedre enn det, dessverre er det mange ensomme, single og fortvilte mennesker som ikke har noen partner. Ingen må være alene om de ikke vil, de må bare legge inn nok innsats og senke kravene. Det er noen der ute for alle.

– Fra å finne en partner til å ha så mye sex man ønsker, er det et stykke å gå. Når du endelig har funnet den rette og man kjenner forelskelsens rus herje i kropp og sinn, da er man i livets fineste fase, så lenge det varer. God og variert sex derimot, det kan man ha hele livet, eller helt fram til man husker hvorfor.

Sex for nytelsens skyld? Selvsagt!

Sex for nytelsens skyld? Selvsagt!

 Voksne som har lang erfaring med fast partner i mange år, ønsker noen ganger å se sin partner sammen med andre, eller delta aktivt i det som kalles «Swingers». Det betyr at man møter andre par for felles glede der sex er den røde tråden og der alle har sex med alle. Selvsagt noe som er for de spesielt interesserte og ikke for par som kan føle sjalusi i en slik setting.

– Hva man tenner på finnes det ikke så mange riktige svar på, noen tenner på lakk og lær, andre på store kvinner, andre igjen på menn med arr og som lukter stramt. Hvilke fetisjer du har er det du som styrer og bestemmer. Det finnes ikke et riktig svar på hvordan du skal praktisere seksuallivet ditt. Du må kjenne etter hva som føles riktig. Det er bare du som kan vite hva som kjennes bra eller galt.

Sex skal være fint for alle involverte, men noen menn har større appetitt på orgasmen enn kvinner, derfor bør hun gi han en hjelpende hånd når det strengt tatt er nødvendig. Ingen er mer medgjørlig enn en mann som nylig har oppnådd de store høyder, hvis han ikke sovner. Det er dessverre en viss sjanse for det.

Livet er for kort til å sitte å sture. Gi deg selv muligheten til å elske å bli elsket- det er en av de viktigste grunnene til din eksistens.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
You are in the army now!

- ALARM- ALARM!!! Noen skriker inn på rommet der det ligger 6 mann og snorker inne på militærforlegningen, klokka viser...

Overgangsvinduet- Mange overganger det siste døgnet!

Kun timer igjen av et hektisk overgangsvindu i fotball-Europa. Mange løse tråder skal nøstes opp, noen lag skal enda bruke...

Lukk