Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett. Du tror kanskje at du er alene om å ha lyst på et leketøy som kan pirre deg om du er singel, eller dere begge om du har kjæreste?

Da tar du skammelig feil. De aller fleste har en eller flere forskjellige hjelpemidler i skuffen. Og det er mye nytt på markedet nå. Både for han og for henne.

– Tar du en tur innom Erotikknett.no så er sjansen stor for at dere finner nye muligheter til å nå de helt store høyder. Husk at en dag uten en skikkelig orgasme ikke er en fullkommen dag.

Art Nr. 003903 Delight CNC Rosa m/ lader

En virkelig lekker vibrator som er perfekt for stimulering av G-punktet… den er også oppladbar, med flere hastigheter. Lader til Fun factory sine oppladbare mini-vibratorer medfølger.  Her er det selvsagt opp til henne, og hvordan hun ønsker å komme.

Det er som kjent forskjell på G- punkts- og klitoris orgasme.

– Delight er et resultat av en workshop hvor man har samlet noen av Europas og USAs fremste eksperter på sexleketøy med det målet for øyet å lage bedre sexleketøy.

Dette er et resultat av dette samarbeidet.

 – Er man sammen om å utforske hverandres ønsker, og finner ut hva som er best for hver enkelt er sexleketøy et glimrende alternativ for å sprite opp sexlivet. Det er allikevel viktig å huske på at man ikke blir for egoistisk. Naturlig sex uten hjelpemidler bør prioriteres av og til.

Art. nr 001226PV Fleshlight

–  «Fleshlight» er verdens mest solgte sexleketøy for menn, solgt i over to millioner eksemplarer, grunnen er ganske enkelt at fleshlight er det beste sexleketøyet for menn som eksisterer på markedet.

Her må det litt teknikk til, og nok glidemiddel, ellers kan du risikere gnagsår…

Husk at det er noen produkter som kan inneholde stoffer man kan få allergiske reaksjoner av, derfor kan det være smart å bruke kondom på hjelpemidlene man bruker.

Alle produkter hos Erotikknett.no er testet og godkjent, men allergi kan man få av både silikon og naturprodukter. Nettopp derfor kan det være smart å bruke kondom.

Har du spørsmål om disse eller andre produkter fra Norges ledende sex-hjelpemidler leverandør, så er det selvsagt bare å spørre.

Sommeren er kort. Bestill allerede i dag, og få dine produkter i nøytral emballasje direkte hjem i postkassen.


Kondomene fra Skins er laget av latex av ypperste kvalitet, noe som blant annet gjør at de er klarere enn de fleste andre kondomer.

 

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Reiseradioen- Norges deiligste radioprogram

Vi nordmenn er nesten avhengig av å holde tradisjonene våre i hevd. En av de viktigste i løpet av sommeren er...

Justintin Bieber satte også Paris på hodet

Trist at et så stort konsern som Universal har så inkompetente folk i Norge. De var faktisk ikke klare over...

Lukk