Du går med en et brennende ønske og en våt drøm om å få være sammen med to gutter på en gang, du er jente i din kåteste alder ca mellom 25 – 40 år, men dette er svært individuelt. Som kvinne fantaserer du minst like mye som menn. Du drømmer om alt fra å bli voldtatt, til å bli pult på jobben, til å bli slikket av din beste venninne. 

Mange kvinner har seksuelle fantasier, men det er viktig å skille mellom fantasi og virkelighet, der er det stor forskjell.

I boken «Hemmelige Rom«, skrevet av Kristin Spitznogle, finnes det overraskende og grove beskrivelser av hva anonyme norske kvinner bruker som sin våte fantasi i sitt seksuelle register. Anbefalt lesning for begge kjønn.

Kvinner som sier rett ut at de vil ha pikk, og helst nå. Skremmer mennene mer enn det gagner kvinnen tror jeg. Det er ikke så vanlig at en kvinne ytrer seg seksuelt og kommer med ønsker, ihvertfall ikke med bruk av vulgære ord i tillegg.

Det hører til sjeldenheten at man hører at en kvinne sier noe sånt som, «Hei, skal vi dra hjem til meg å pule?» Jeg er ikke så sikker på at det ville være en ubetinget suksess, til tross for at menn har et jevnt over sterkt rykte på seg for å være lett på tråden.

Mannen er tatt igjen av de tøffe og så alt for selvstendige kvinnene. Det er på mange måter kvinnen som er det sterkeste kjønn og ikke omvendt, som på 60´, 70´ og 80 tallet. Da kjente mannen sin virilitet, og manndom godt på huden og visste å kue sin kone om nødvendig.

– Respekten for mannen er forsvunnet som dugg for solen. Før i tiden, så var det far som tok alle viktige avgjørelser. Nå for tiden er han heldig om han får være med i butikken å holde håndvesken til sin kone, når hun handler de nødvendige varer til kveldens middag. Som selvsagt mannen i huset skal stå for. Satt litt på spissen selvsagt.

– Den moderne selvstendige og kåte norske kvinne vet hva hun vil ha. Og den norske mann er på langt nær nok. Salget av sex-leketøy i alle fasonger og størrelser har formelig eksplodert i en stadig voksende kurve de 20 siste årene. Men de 5 siste årene har kurvene vært som brattest.

– Hvis man sniker seg inn i et hvilket som helst norsk soverom, så finner man overraskende mange seksuelle preferanser. Det må ikke være lange sorte støvler, pisk og håndjern. Det kan være sexy undertøy, en dildo, og en vibrator (det er forskjell som kjent). Det kan være noen deilige massasjeoljer, og anal-kuler eksempelvis. De som ikke har noe av dette skal ikke på noen må føle seg truffet, for de kan ha en flott sexliv uten disse hjelpemidlene. Men seksualiteten i det norske hjem har endret seg radikalt de siste 30 år.

Så hva gjør du som mann for å få deg et ligg? Hva gjør du som kvinne for å få deg pikk? Eller for å spørre i moderne fraser, hvordan får du det som du vil, for å bli tilfredsstilt etter dine behov og ønsker?

Det er ingen hemmelighet at kvinner har sex med kvinner og menn samtidig, eller bare med en av samme kjønn uten at det er så «big deal» for noen. Sex er viktig for de fleste og «alle» vet hvordan de vil ha det. Også menn har sex med menn uten at de velger å kalle seg homofil.

Det man tenner på, ofte kalt fetisjer er av så variert art at man kan nesten ikke forstå alle variabler. Det er noe for alle. Noen tenner feks på barken på trærne, andre liker å kle seg ut som et dyr med pels, og andre synes det er stas å se på at sin egen kvinne får så mange menn som mulig, på en gang.

Vi mennesker er noen merkelige skapninger. Dvs vi er ganske like med to armer, to ben, en kropp og denne rundformende dingsen på toppen, populært kalt hodet. Den menneskelige hjerne derimot er svært avansert og der er det enorme forskjeller.

– Hjernen er jo også en erogen sone, slik som huden er den største. Vi tenker på ting som gjør oss kåte, vi fantaserer og vil dermed gjøre det vi kan for å oppnå seksuell aktivitet. Enten alene, med sin partner eller andre. Noen har så livlig fantasi at det blir aldri tomt for fantasier, og vil leve ut disse til ytterste grad. Det må ikke nødvendigvis være menn.

Når du er som kåtest, hvor langt er du villig til å gå for å få det som du vil?

– Det finnes ingen fasit på menneskelig kommunikasjon for at det skal ende med et nummer. Men god kommunikasjon, kjemi og at begge har lyst er viktige og velkjente punkter for suksess, så vidt jeg vet. Det er opp til hver og en som er seksuell aktiv om man er i er forhold eller som singel, får sex når man ønsker.

Det er stor forskjell på å søke seg en partner om man er alene. Mot det å snakke med sin partner om sine behov.

Som singel må man jakte på en annen måte, man må ut på «markedet», på Internett eller oppsøke steder der det er andre single mennesker.

Som samboere eller partnere skjer dette på samme måte, men det er langt lettere nå man kjenner personen og vet hva hun eller han ønsker og tenner på.

Noen liker mora andre liker broren.

Uansett hvilken alder du har, hvilken legning eller drifter du har, lysten kommer med årene. Det må være en trøst for de fleste.

– Sex er noe som alle bør ha gleden av så ofte lysten kommer, men det er også viktig å respektere et nei, uansett årsaken til det svaret. Kvinner og menn er forskjellig på de fleste plan, også seksuelt. For mannen er det viktigst å få orgasme raskest mulig, når han først er blitt kåt. Kvinnen ønsker ofte et langt forspill, masse kosing og slikking. Hun ønsker å føle seg ønsket og begjæret, helst med litt «dirty talk» som krydder.

Gjør noe positivt med livet.

Elsk deg selv så får du gleden av det…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- Her er de 10 finalistene!

   De ti verdige IDOL finalistene er klare. 5 gutter og 5 jenter skal kjempe om heder og ære, berømmelse...

NYPD- Plasserte narkotika på uskyldige mennesker

  En tidligere New York City narkotika detektiv vitnet i retten for å plante narkotika på uskyldige mennesker noe som...

Lukk