– Er du i perioden i livet der alt er stress og mas, og ting skulle helst vært gjort i går? Så er du sikker ikke alene. Alt for mange haster seg gjennom livet uten å bruke et sekund på å tenke over hvorfor gjør jeg dette? Hvorfor bruker jeg ikke med tid på det jeg vil, de jeg er glad i og det som betyr mest i livet?

DU er den viktigste i ditt liv. Ta livet ditt tilbake før det er for sent. Bruk tiden din riktig, du vet aldri når din tid er over.

Sex er viktig i et hvert forhold, og for lite av det i hektiske perioder, kan tære på begges følelser. Derfor er det veldig viktig å ta hensyn til hverandres behov.

Svært ofte trenger man ikke mange minuttene før begge er fornøyde.

– Det er ingen selvfølge for noen at man skal finne tid til sex midt i en hektisk hverdag, det kan være det du tenker aller minst på, men jo mindre planlagt sexen er jo bedre kan det faktisk være. En kjapp omgang, på kjøkkenet, vaskerommet eller i bilen, kan være nok til å få overskudd og positivitet inn i en hektisk hverdag, som er med på å berge forholdet deres.

Sett av en kveld i uka, der svigermor tar ungen(e), gå på kino, spis ute, besøk venner, ta inn på hotell og drikk dere fulle. Bruk kreativitet og lev da for svingende!

Ingen arbeidsgiver i verden er viktigere enn deg og ditt liv. Ta livet ditt tilbake og elsk mer!

Du og din partner begynner å bli et kjedelig og slitent par som sakte men sikkert sklir fra hverandre, om dere ikke allerede nå tar grep. Man skal ikke ta hverandre for gitt, og man må være villig til å gi for å få.

Og tror du at gresset er grønnere på «den andre siden», så tro om igjen. Det er det ikke. Prøv å finn ut av hvorfor du falt for din partner og ta opp kjærligheten fra den gang.

Jeg er helt sikker på at de aller fleste får det bedre med seg selv og sin partner om man setter seg ned og puster to ganger. Det er ikke verdt å jobbe på seg stress og høyt blodtrykk.

Livet er for kort til å være sliten hele tiden. Selv om man kan glede seg til man blir gammel, fordi det er de som har mest sex, så bør man ta ansvar for egne behov også tidlig i livet.

Foto: SIDE2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gullrekka er tilbake- NRK vinner trolig fredagskvelden

Hvorfor endre en suksessoppskrift? NRK kjører "safe" med de tunge gode, og veldig populære programmene, mest kjent som gullrekka. Alle...

Samsung vs Apple- Samsung knuser Apple på pris

Samsung er best i test på smarttelefon og nettbrett, det liker Apple svært dårlig. - Av mobiltelefonmerker er fortsatt Nokia...

Lukk