Sex i sivet? Våren gir muligheter til å tilfredstille de våteste drømmer og kåteste lyster. Sex i sivet, på verandaen, på stranda, i skogen, i parken eller på kjøkkenet.

Bare manglende fantasi og kreativitet setter en stopper for hvor man kan gjøre det. Jo mer åpenlyst, jo større sjanse for å bli avslørt, jo mer bobler det i blodet.

I bilen, var så populært før, men mangelen på plass har gjort det enklere å flytte akten ut i det fri. Gjerne slik at muligheten for at andre skulle oppdage dere – gjorde tenningen enda større.

Nordmenn er kreative og tenner på sex i naturen. Nå bør du slippe hemningene løs, det er vår. Bare pass dere for å sjikanere andre. En ting er å tenne på å bli oppdaget og sett når man er i full gang med å elske den man elsker, noe annet å bli tatt for sex på offentlig sted. Det gir en flau smak i munnen, smekk på pungen og en real bot. Alt etter som.

Lest? Vårkåt? 

Vi mennesker er skrudd sammen så forskjellig. Noen tenner på store menn med lite hår, andre tenner på små kvinner med store bryster, andre igjen tenner på å gå naken under stakken eller å bli sett på av andre når de har sex.

Det finnes et stort antall fetisjer som forteller hva vi tenner på, en fetisj som kommer høyt opp på listen er sexy undertøy og alt det som hører til.  Du har selvsagt lest bøkene om “Anastasia” og “Christian Grey”? Du tente litt på de ‘ulovlige’ aktivitetene?

Om man er i et forhold er det kanskje lettere å finne noen å ha sex med, enn om man er singel. Men følge single kvinner derimot, er det lettere å finne seg en mann å ha sex med, enn å få en partner på glid, som ikke orker, gidder eller ikke har tid til å gi henne den oppmerksomheten hun fortjener.

Sex i sivet?

Spør man en singel mann, er dessverre svaret et helt annet. Single menn sliter mer med å få snøre i bånn, enn kvinner. Slik har det alltid vært.

Lest? Naken – kåt og alene på Huk? 

De fleste kjenner til fantasiens kraft og hva den kan gjøre med sexlivet om man bruker den til sin fordel. Hva man tenner på har en direkte tilknytning til hvilke fantasier man har.

Legekontoret, hva en lege, sykepleier eller kanskje begge kan gjøre med deg som “forsvarsløs” pasient, er det faktisk bare fantasien som setter en stopper for.

Skillet mellom fantasi og virkelighet blir større jo mer tabubelagt og ulovlig fantasiene blir. Kvinner og menn tenner på så mangt, tanker og drømmer som kunne ha fått enorme konsekvenser om de ble kjent eller gjort til virkelighet.

Det er derfor viktig å forstå at en våt drøm, eller fantasi – alltid må behandles som det.

Ønsker du å legge an på din lege, eller andre på ditt legekontor, bør du gå ytterst så forsiktig fram, spesielt om du har planer om å gjøre fantasi til virkelighet. Du kan få problemer om du ikke viser stor diskresjon her.

Å få utløsning, orgasme eller “få tømt seg” som mange kaller det, er viktigere for mange, enn å innlede et langt og kjedelig forhold, for til slutt å kanskje få seg et nummer. Derfor er det mange kvinner og menn som velger en sex-partner på nettet – først som sist.

Da slipper man å gå rundt grøten, man kaller en spade for nettopp det og går i dialog med fremmede med det mål for øye – å få nok deilig sex. Noe som er helt utenkelig for andre igjen.

Andre velger å investere i solide og godt utarbeidede sexleketøy, som gjør jobben nesten like godt som en partner. Det være seg kvinner eller menn – vibratorer, dildoer og anal-plugger i forskjellige størrelser og utgaver, selges over hele landet for millioner av kroner.

Silikon, plastikk, glass, stål, eller latex, med eller uten batteri spiller liten rolle, om du ikke kan kommunisere med vedkommende. Ingen leketøy som gir deg sprutorgasme på rekke og rad – kan erstatte en partner over tid.

En kjæreste, partner eller ektefelle vil alltid gi deg mest glede, med eller uten klær.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mourinho suksess med FA-cup trofeet

Mourinho suksess med FA-cup trofeet. Mange medier, både engelske og andre, elsker å skjelle ut, kritisere og hakke på Manchester...

Lukk