Både kvinner og menn har behov for kunstig stimuli for å oppnå orgasme noen ganger. Da er det viktig å ha det riktige utstyret som passer til hver og en. Her er det like mange varianter som det er individ.

For de som har problemer med å oppnå full tilfredsstillelse på vanlig måte, er det en nødvendighet med hjelpemidler som kan løse disse på en smidig måte. De finnes og de hjelper.

Du må bare være tålmodig å prøve deg fram.

– Orgasmen er for mange en begivenhet man lengter etter om det går for langt mellom hver gang. Det er kjent at menn onanerer ofte, og bruker pornografi fra blader, magasiner og Internett for å fremme sin kåthet.

Foto: 30 dagerblogg.no

For mange menn er kosing med anus et homo begrep. Det skyldes utelukkende manglende kunnskap. Man er hverken homofil eller “kinky” om man liker å bli penetrert i rumpa.

Tvert i mot, det beviser at man kjenner sin seksualitet og egen kropp om man finner nytelse av forskjellige måter å oppnå orgasme på.

Hva er galt med onani? Det er jo sex med en du er glad i.

Woody Allen

Det er ingen hemmelighet lengre at mannen også har et G-punkt, dette er det fortsatt noen menn som ikke har forstått. Nå er tiden inne for tidenes orgasme, og Erotikknett har det som skal til.

nr. 003989_1 Vixen buddy gold

– En liten, men svært populær butt-plug fra Vixen Creations, som egner seg utmerket både for menn og kvinner. Bøyen gjør den spesielt godt egnet for stimulering av mannens G-punkt, prostata.

Formen gjør den lett å få på plass, også for nybegynnere.

Nr 005020 Aneros MGX

Den mest solgte Aneros pluggen egner seg for alle nivåer fra nybegynner til erfaren.

Hvorfor buttplugger for menn?
Bortsett fra det innlysende at det er en enorm kilde til nytelse.
Den gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere orgasme som også varer lengre.

Mange menn opplever at penis overhodet ikke trenger stimulering for å oppnå orgasme.

Om du som kvinne ønsker å overraske partneren din med en intim gave som får han til å se stjerner og planeter i tillegg til å oppnå tidenes orgasmer, så er Aneros Butt-plug en gave han vil sette pris på i lang tid.

Onani bør være for begge og privat. Man må ikke på død og liv fortelle om hva man gjør alene, men ikke la det å onanere være en erstatning for manglende sex med den man er glad i.

– Ved å snakke sammen om det som er viktig for begge, så kan man ha sex uten å nødvendigvis oppnå orgasme hver eneste gang. Det går an å bytte på det, la en få all oppmerksomheten den ene gangen for så å bytte, når det passer bedre for den andre.

– Husk at orgasmen alene har stor helsegevinst hos både kvinner og menn. Onani er sunt og deilig, aldeles gratis, gir bra blodsirkulasjon, ventilerer for stress, fungerer som sovemedisin og skifter ut gammel sæd.

Sex-leketøy for menn selger som aldri før. Sannsynligvis fordi også menn tør å ta steget et hakk videre i sin higen etter den ultimate orgasmen. Den går uten tvil via anus…

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
De 10 mest sette videoer på YouTube- den beste er også sett av mange

Den mest sette i Asia, og den videoen som faktisk ikke er ment som noe annet enn å være en...

Lukk