Alle frigjorte mennesker med god apetitt på god kvalitets-sex, vet at det finnes mye fint i plast, silikon og naturprodukter. Ingenting kan uansett erstatte kjøtt og blod. 

– Alle produkter du trenger til et perfekt sexliv får du hos Erotikknett. Du tror kanskje at du er alene om å ha lyst på et leketøy som kan pirre deg om du er singel, eller dere begge om du har kjæreste?

 

nr. 003989_1 Vixen buddy gold

– Salget på leker brukt til å seksuell nytelse, enten for de som er alene eller er i forhold har økt med 10% hvert eneste år de ti siste årene, de to siste med neste 20%. Norske kvinner og menn formelig hamstrer dildoer og vibratorer i alle fasonger og størrelser.

– På  Erotikknett.no kan du finne alt som hjertet begjærer og vel så det, både til han og henne. En av hovedgrunnene til det økende salget av sex-hjelpemidler er menns forståelse og erkjennelse av egen seksualitet.

– Alle menn kan finne noe som passer for sin egen higen etter spenning, og den ultimate orgasme. Enten det er en Fleshlight, butt-plugg eller penis-ring, det er mye å velge i for de menn som kjenner sin seksualitet, og vet hva som skal til for at de oppnår sine ønsker.

Art Nr. 003903 Delight CNC Rosa m/ lader

– Ikke la lekene styre sex-livet. Legg de unna for en periode, bare for å kjenne at ingen leker kan erstatte «the real thing» uansett hvor vellykket en vibrator er på riktig sted. Den erstatter f.eks ikke en tunge, og det faktum at felles nytelse er dobbelt så deilig.

Spenningen blir utspilt på ny når sexlivet igjen blir krydret med leker om man legger de vekk for en periode.

 Å se at partneren nyter har faktisk sin egen måte å gi ny tenning på. Dette er vel også en egen fetisj genre som en god del par tenner på.

– Det er derfor mange par går til det skritt å ha sex med andre, slik at man får sett sin partner i full utfoldelse, til stor glede for begge. Swingers-klubbene har flere medlemmer enn noen gang, nettopp av den grunn.

Art. nr 001226PV Fleshlight

– Bruk fantasien, gi av deg selv. Ha din partner i fokus en hel kveld. Ikke forlange noe tilbake, bare vær en som gir, som strekker seg langt for tilfredsstille de innerste ønsker. Prøv ut noe nytt, gjør spennende og nye ting sammen.

–  Overrask med et nytt og sexy antrekk. Eller fjern alt hår uten å si noe, hvis du ikke har gjort dette før. Spill rollespill om nødvendig, for spenningens skyld.

I løpet av det siste tiåret er det presentert en rekke forskningsresultater som påviser, eller indikerer, at et godt og aktivt seksualliv kan ha betydelig positiv helseeffekt.

Elsk din partner med hele deg, et godt sexliv er nøkkelen til et langt forhold, det er opp til deg å tilfredsstille din partner ofte nok.

Husk at det er på Erotikknett.no du finner det du trenger, men alt til sin tid.

 

nr. 003903 Delight CNC rosa

I samarbeid med Erotikknett.no

Vargas

Tags: Butt plugg, Erotikknett, Sex-leketøy

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber Teen Choice Awards 2012- verdens største tenåringsidol imponerer

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GEdStgwc91k[/youtube] - Justin Bieber (18) fikk pris for årets moteikon. Årets verdens turne fortsetter, og den varer til sommeren 2013....

London OL – Kan Norge ta gull i noe som helst?

England har brukt enorme summer, bare åpningsseremonien alene kommer på 81 millioner pund. Det tilsvarer rundt 730 millioner norske kroner. Eller cirka tre...

Lukk