Sex-leketøyet som revolusjonerer menns orgasme! Som de fleste vet, så finnes det sex-leketøy for både kvinner og menn. Salgskurvene øker for hvert år, mye på grunn av menns evne og ønske til å utforske egne følelser og ønske om ny nytelse. Var det ikke også på tide?

(Dette innlegget inneholder reklame)

Visste du at stadig flere heterofile menn får de kraftigste orgasmene ved å treffe «G-punktet?» Prostatakjertelen. Og for å nå denne, må man som kjent inn bakveien, inn i rumpa. Fysjom vil noen homofobe idioter si da. Dem om det. Kunnskapsløshet kaller vi det.

Manglende kunnskap og fordommer hos noen som mener å vite at dette er det kun homofile menn som holder på med.

Så feil kan man altså ta. Alle menn, med respekt for egen seksualitet og higen etter den ultimate orgasme, vet at det kan være verdt et forsøk. Selvsagt passer det ikke for alle å penetrere analåpningen, men hvordan kan man da vite hva man liker og tenner på – uten å ha forsøkt?

I den anledning, vil vi som driver denne bloggen komme med en anbefaling, for den som har lyst til å forsøke å nå stjernene, rent seksuelt.

Denne vil vi ikke anbefale om du er nybegynner, men om du allerede har erfaring, og vet at du liker stimuli av mannens g-punkt, prostatakjertelen. Da vil denne gjøre jobben og fylle deg til randen av nytelse. Bokstavelig talt.

Våre venner i Erotikknett.no ba oss forsøke noe helt nytt, og som Norges viktigste blogg for menn med hår på brystet og vett i panne, lot vi oss selvsagt friste.

Vargas12.com er Norges beste blogg for menn, som flytter grenser og river ned tabuene, en etter en. Vi tar menns seksualitet på alvor, til ære for alle kvinner som vil ha en ekte mann i hus.

Sex-leketøyet som revolusjonerer menns orgasme!
best. nr. 003995-3 Bad Boy Foto: Erotikknett.no

Sex-leketøyet som revolusjonerer menns orgasme!

Vi fikk tilsendt et monster av en buttplug, og med nok glidemiddel, samt masse mot, gikk det som det måtte gå. En eksplosjon av en orgasme, innen kort tid, gang etter gang, ble resutatet.

«Bad boy buttplug» ble vår aller beste venn, fra første dag. Anbefales!

Bad Boy er laget av ren silikon og holder gjennomgående svært høy kvalitet. Et produkt for alle menn som har noe eller mye erfaring med anal-stimulering. Sjansen er stor for at ditt sexliv aldri blir det samme igjen. Som partner skal man alltid legge vekk alle leketøy i visse perioder, for å sette fokus på hverandre – bare for å ta de fram igjen, for å få enda større glede av dem.

Kun ved å utforske sin egen seksualitet og vite hva man liker og ikke – kan man oppnå et godt resultat hver eneste gang man er seksuelt aktiv. Snakker man sammen, og forteller sin partner hva man foretrekker og ikke, vil man få større glede av sexen.

Skal du som kvinne, overraske kjæresten, samboeren eller ektefellen; kjøp en skikkelig buttplug til ham, slik at han får utforske kanskje den aller viktigste kroppsdelen, nemlig rumpa. Og det handler selvsagt ikke om homofili, men nytelse og de kraftigste orgasmer.

Er du smart bestiller du deg selv noe sexy undertøy på samme nettsted, bare for pirre nysgjerrigheten hans, og få ham på glid allerede før han åpner gaven. Hos Erotikknett.no får du nemlig alt hva hjertet begjærer av: Strømper, babydolls, sett, kjoler,  stayups, topper og BH-er i alle størrelser.

Eller hva med et kostyme, som du kan overraske ham i, ved en passende anledning? Du liker jo å pynte deg og til og med kle deg ut, ikke sant?

Ta eget og din partners sex-livet på alvor, og ikke la folks fordommer ta fra dere mulighetene til å få den perfekte orgasme. Sammen.

Lykke til!

Vargas

I samarbeide med Erotikknet.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tror du på «Snåsamannen» som healer?

 Tror du på "Snåsamannen" som healer? Vi mennesker har en tendens til å tro på det vi ser, vi forstår...

Forfatter, men ikke forlag? Vi gir deg gratis markedsføring!

Mange forfatterspirer sliter med å bli antatt, og er du debutant i tillegg, er det kanskje kun 2-3% sjansen for...

Lukk