er en glimrende film. Men så lenge solen skinner og det er 20 grader eller mer så er det ingen grunn til å sette seg ned å se film. Men det er kommet mye bra og filmn er som kjent best på kino. Jeg er ikke sikker men jeg mener å ha hørt at det er flere kinoer som setter ned prisene til det halve nå midt i Juli-

Sex løgn og videotape er en bra film-

Det er ikke AVATAR- den er bare helt fantastisk, og har du ikke sett den så er det en ting å gjøre! LØØØP OG KJØØØØP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Her er Birger Vesmos´s anmeldelse i regi av Filmpolitiet på NRK P3:

Avatar er en stor film på alle måter, og beruset meg med fantastiske inntrykk. «Opplev en ny verden», sier reklamen, og den lyver ikke. Det var akkurat det jeg gjorde da jeg så denne filmen. Kinosalen forsvant, og jeg befant meg på planeten Pandora. Der var det helt fortreffelig å være!

Fantastisk verden og kultur

Jake Sully (Sam Worthington) blir fraktet til Pandora for å ta sin avdøde tvillingbrors plass i en avatar, en skapning skapt av DNA fra både broren og planetens innfødte, Na’viene.

Planen er å lære dem å kjenne, få deres tillit, og overtale dem til å flytte, slik at menneskene kan rykke inn og grave opp verdifulle mineraler. Men Jake blir overrumplet av den fantastiske verden og kulturen som møter ham, og hans lojalitet settes på prøve.

Innerst inne hadde jeg mine tvil. Men jeg pustet lettet ut da jeg kunne konstatere at James Cameron fremdeles har gløden i seg til å servere oss nye filmer som pusher grenser. Avatar har blitt den storslåtte eventyrfilmen jeg håpet den skulle bli!

Jeg så den i 3D, men er sikker på at historien fungerer like godt i 2D. Den har en så utrolig rikdom på detaljer at den kan sees mange ganger. Jeg skal!

Birger gav selvsagt AVARTAR terningkast 6

http://nrkp3.no/filmpolitiet/2009/12/avatar/

Skulle du lure på andre anmeldelser Vestmo har gjort er det bare å glede seg:

http://nrkp3.no/filmpolitiet/category/film/

Filmpolitiet går på P3 hver fredag kl 10:00

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terasse blir som ny-malt ikke beiset

FØR ETTER Bruk Shipolin maling og den farven som passer, her er det brukt murgrå- selvom den ser helt hvit...

Argentinas lek med Tyskland

Jeg er overbevist om at Maradonas gutter slår Tyskland, men om det blir en lek gjenstår jo å se. Argentina...

Lukk