Sex med en fremmed på ferie? En person du ikke kjenner kan være skremmende for kvinner, spennende for menn, men også pirrende for noen når man kjenner på ilingen, tenningen og kåtheten, når man ikke kjenner utfallet av kontakten.

Lest? Sex med en fremmed på ferie?

Om det blir noen kontakten over hodet. På en strand i Frankrike, Spania, Kroatia eller Norge, puled det i ett sett. Ikke åpenlyst og synlig for alle til side, men på avsidesliggende steder – der menn samles, der kvinner ønsker oppmerksomhet og sex. Du skal ikke være så mye kreativ for å forstå gangen i samspillet. Sex med en fremmed på ferie? Kan bli en begivhet dere elver lenge på.

Våte drømmer

Sex med en annen enn din egen partner, hjemme eller på ferie, skjer oftere enn man skulle tro. Og det er en velkjent fetisj blant både kvinner og menn.

Stadig flere velger å ha sex for sexens skyld, også med flere enn sin egen partner, stadig oftere med en person av samme kjønn. Snakk med din partner og fortell om dine våteste drømmer, om dette er en tanke, fantasi eller drøm, du har – bare på den måten kan begge få det som de vil.

Sex med en fremmed på ferie?
Foto: 8Tracks

Fantasi kan bli virkelighet, men det må være 100% enighet, men snakk om sjalusi samtidig. Det er ingen sjanse å lykkes om en av partene ikke takler å se den andre med noen fremmede. 12% av det norske folk har vært med på å utøve gruppe-sex.

Sex med en fremmed på ferie?

Er du i et nytt forhold der i mot, forelsket og dere føler dere fram i forholdet, så er ikke partnerbytte stedet å starte. Tvert i mot. Man skal være helt sikker og snakket om dette lenge og vel før man begir seg ut på et slikt eventyr av sex.

Kåtheten herjer og du har hemmelige fantasier om å se din partner bli behandlet etter alle kunstens regler av flere, kanskje av samme kjønn. Skal du si det? Ikke nødvendigvis. Du bør vite hva du gjør og konsekvensene av å si hva du tenker på og har fantasier om.

Lest: Har du sex med vennene dine? 

Alle par med respekt for samlivet og et langt forhold, bør vite at god sex ikke kommer av seg selv. Men via god kommunikasjon, der det å lytte, er mint like viktig som å fortelle hva du selv tenner på.

God sex kommer an på hva partneren er villig til å gjøre for deg, vite hva du liker til de ulike faser av nytelsen. Alt for mange par tenker på orgasmen framfor selve nytelsen. God sex er så veldig mye mer enn 5-10 sekunder med ejakulering eller sammentrekninger i underlivet. Er ikke sexen god nok bør du foreslå gruppesex eller partnerbytte, dermed får fisen en ny oktav.

God sex

God sex er å bruke tid, være nær, berøre, suge, slikke, penetrere, knulle og være bevisst partnerens ønsker, fantasier og begjær. Orgasmen, enten den kommer hos den ene eller den andre, på hvilken som helst måte – er ren bonus.

Du bør lære deg å sette partnerens lidenskapelige sex-lyst og tenning framfor egen. Da vil det automatisk skje noe. Både på soverommet, langt oftere, men også i ditt eget underliv allerede nå.

Sex mellom mennesker skjer over hele kloden, non stop. Derfor er det også et viktig tema for veldig mange. Sex er viktig for å leve, sex er viktig for å nyte, sex er viktig for å føle seg viktig, begjærlig og elsket.

Noen ganger er det en del av tenningen, enten man er single eller i et forhold – å strekke grensene. Ha sex med en fremmed skjer spontant, men oftere som en planlagt handling fordi det pirrer noe i henne eller han. Noen ganger er det en destruktiv handling, noen ganger er det riktig, men ofte er det verdt orgasmen det gir deg.

Er du forberedt?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brutal slåsskamp på McDonalds i denne videoen!

Man tror det ikke før man ser det, kanskje ikke engang da. Her går en McDonalds-ansatt til angrep på en...

Lukk