Sex med en fremmed? Mange mennesker tenner på å ha tilskuere når de har sex. De tenner på å få vise seg fram, og at andre tenner på det de ser. Kontraskjæret ved Akershus er det mest kjente stedet i Norge der det er mange som “har seg” i det fri.

Det å ha sex i bilen eller i skogen, gjerne med fremmede tilstede, skrur den seksuelle spenningen opp mange hakk. Men dogging foregår som regel i siviliserte former. Sex med en fremmed?

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til. For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak tiltrukne gardiner: Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs.

Ifølge britiske helsemyndigheter har dogging eksplodert i omfang den siste tida, på grunn av Internett og tekstmeldinger via mobilen. En rekke nettsider og nyhetsgrupper er opprettet, som gir interesserte detaljert informasjon, tips og varsler om hvor og når det foregår, dogging-sex.

I Skåne

I Skåne, skal trenden være svært tydelig. Der har man eget personale som bistår sex-hibisjonistene med kondomer og gode råd.

– Vi treffer på og ser cirka 5000 personer hvert år som har sex på denne måten – bare i vårt område. De fleste synes det er bra at vi er her, men vi gjør jo stedet offentlig, sier Tore Runnerstam, prosjektsamordner på RFSL i Skåne.

-Juridisk er dogging i et grenseland. Det er forbudt i Storbritannia å ha sex foran folk som blir sterkt forarget eller plaget av det. Men det er ikke noe lovbrudd å gjøre det samme foran villige tilskuere, selv om det er på offentlig sted.

Sex med en fremmed?

Slik tolkes trolig lovverket også i Norge.

Sex er veldig viktig for alle par, og ikke minst at det stemmer for begge. Si det som det er. Tenner du på å ha sex i det fri, så si det. Det er ingen skam det, dessuten kan det hende partneren din tenner på tanken å gjøre det ute.

F.eks fenomenet ”dogging” handler om å møte fremmede for rett-på-sak-knulling, fortrinnsvis på et offentlig sted, som en parkeringsplass eller en naturiststrand.

Sex med en fremmed?

– Mange par får kick av at andre ser på deres kåte leker. Noen bare later som om de vil være alene, på et svaberg, i skogen eller i en park, men ligger egentlig å venter på en invitasjon til noe mer.

– All aktivitet som er til sjenanse i det offentlige rom påtales av politiet. Dette kommer i samme kategori som blotting og forstyrrelse av offentlig ro og orden, og påtales etter flere samlebestemmelser i straffeloven, og lokale politivedtekter.

Nettopp derfor er det viktig å være enig om trygge plasser som ikke er sjenanse for ufrivillige, før eventuelle møter.

Sex skal være til nytte for alle som deltar, uansett om du vet hvem det er eller ikke …

Tenner du på å ha sex en fremmed som du ikke kjenner identiteten til?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Roskilde Festivalen 2012- Springsteen, Bjørk og The Cure

  Fra 5. til 8. juli er det Danmark og Roskilde som gjelder for musikk og festival elskere. Årets festival vil...

Lukk