SEX er noe viktig for de fleste. Og det er stadig flere som velger å ha sex med andre enn bare den man har valgt som sin utkårede. Enten i avtale med, eller sammen med kjæresten sin. http://www.cupido.no/ har en nettside der «par ønsker par» som sin mest besøkte side, og det er swingers klubber som melder om stadig økende medlemstall.

De aller fleste mennesker ser på sex som noe privat og noe man har kun med den man elsker. Men det er en ny trend, en trend som er økende blant voksne som vil ha mer enn bare sex og sammen med flere andre likesinnede.

Det er selvsagt tabu å snakke om, som så mye annet som er tabu i Norge. Man snakker ikke om sex med andre enn sin partner- punktum.

Vel, det er et faktum at veldig mange elsker å ha sex med andre enn den man er sammen med, og gjerne med eget kjønn. Det er så mange bifile mennesker i Norge at det ville vært verdensrekord om alle som faktisk har sex med begge kjønn, stod fram.

– Og hvorfor ikke? Om begge er  enige om at sex er til for å nytes jo flere jo bedre, så må det være opp til hver og en. I 2011 så har man blitt langt mer liberal mht sex. Og blant unge er det faktisk akseptert å ha kompis- sex. Det betyr at man har en venn eller venninne, som man velger å ha uforpliktende sex med.

Den litt eldre generasjon velger å møte andre par for felles hygge og gjerne med partnerbytte som resultat.

Gruppe-sex og partnerbytte en del av det norske sex livet Foto: NRK.no

http://www.ung.no/sexogsamliv/

Det er viktig for meg å presisere at jeg advarer mot å kaste seg ut i et partnerbytte for å tro at dette er et krydder i hverdagen man kan bruke for å få fart i sakene, om forholdet knirker. Det kan bli skjebnesvangert.

– Om dette er noe begge har lyst til å prøve ut så bør det snakkes om og planlegges, følelser må legges til side mht sjalusi. Det er selvsagt ikke noe som passer for alle å oppleve å se partneren sin i seksuell aktivitet med andre mennesker. Men, for noen er dette noe som pirrer sex- livet. Man bør vite hva man går til, lenge før man møter et annet par eller gruppe.

Har du planer om, og fantasier om det «forbudte», vil du angre på at du ikke valgte å ta skrittet ut og lot drømmen bli til virkelighet.

DU er selv herre for eget liv, egne fantasier og eget sexliv.

Lev ut drømmene dine.

Det er bedre å angre på noe man har gjort, enn å angre på noe man aldri torde å gjøre…


Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
ALT FOR NORGE!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CsL6jPzuBpQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFtnV6pMqvA[/youtube]   Det er duket for tiårets kamp. Norge Danmark. Gåsehud, frysninger, følelser. Våre beste menn skal ut i...

Danske drenge der kan knalde

Som norsk er det lett å bi glad i Danmark, kanskje ikke språket men det glade og snille danske folk...

Lukk