Sex med Lothepus? Leif Einar Lothe, kanskje bedre kjent som Lothepus – er en av Norges mest omtalte menn det siste året. En ekte kjendis, kjent fra serien “Fjorden Cowboys” og senere gjennom Farmen kjendis, realityserien som mannen fra Ullensvang like godt vant. 

Hvorfor 47-åringen brått ble Norges mest omtalte mann vites ikke sikkert. Men sannsynligheten er stor for at han kom som en frisk pust inn i stuene til folk. Med cowboy-hatt, med en dialekt som måtte tekstes av TV2 da episodene med Farmen kjendis skulle vises.

En stor-kjefta manne-mann som rød-strømpe-Kari Jaquesson fikk i vrangstrupen fra første sekund, men som resten Norges kvinner, trykket til sitt sprengte bryst.

Lest? Helligdagen hellig? Eller fram med gressklipperen?

Om du fikk være anonym, og det kan du her på denne bloggen – ville du hatt sex med Lothepus om du fikk sjansen? Begrunn gjerne svaret ditt i kommentarfeltet, og husk – du kan selvsagt være anonym.

Fetisjer, fantasier og våte drømmer om mennesker med høy status har vært kjent siden tidenes morgen, eller så lenge det har eksistert kjente mennesker. Rockestjerner, artister, skuespillere, fotballspillere og politikere, nei kanskje ikke det siste.

Jo faktisk, man skal ikke se bort i fra at både, Erna Solberg, Trine Skei Grande og Knut Arild Hareide er noens store seksuelle fantasi. Medias makt er uovertruffen og kjendisene som er ofte i media, blir møtt med både hatefulle ytringer samt stalkere som mer enn gjerne vil bli “kjent med” en kjendis.

Sex med Lothepus?

Kjente, flotte og for noen andre, kjære politikere og kjendiser i sin beste alder. Nå, på TV mer enn noen gang fram mot valget. Slikt kan tenne hvem som helst, både kvinner som menn.

Unge jenter i store byer jakter menn med penger og status. Kall det gjerne eskortepiker, men det er nesten alltid i egen regi og helt frivillig. Mange norske jenter går over lik for å få pule en kjendis, bare fordi vedkommende er kjent.

Lest? Hva en Groomer er – bør du vite det om du har barn? 

Norske jenter fra 12 til 20 er generasjon “Sex”. De begynner tidlig å forstå begrepet, og vet å utnytte både gutter og menn for egen gevinst. Jentene er kyniske, de gjør nesten alt for penger, “Gold Diggers” finnes over alt.

Generasjon Sex blir kalt nettopp det fordi det meste handler om sex for jenter i tenårene og fram til de er passert ca 20 år. Å få “kred” er også veldig viktig. Samt det å få oppmerksomhet, hvilken oppmerksomhet er mindre viktig. Det er derfor så mange melder seg på diverse reality serier på TV.

På 60-tallet herjet, The Rolling Stones, og gjør det fortsatt, de tok verden med storm, også jentene for så vidt.

De var så populær at kvinner besvimte ved synet av de medlemmene i bandet. Hysteriske og gale etter sine helter. Jenter som har lagt sin elsk på en artist gjør hva som helst for å få vedkommende til sengs, disse kalles som kjent “groupies” og under tiden da The Rolling Stones var på sitt mest virile, la band-medlemmene ned tusenvis av jenter. Og gjør det fortsatt.

Bad guys med motorsykkel, skinnvest og arr over det ene øyet etter en kamp på liv og død, gjør mange kvinner mo i knærne.

Mulig det er knyttet til spenningen rundt personen som er alt annet enn A4, og hva han er i stand til å finne på, og det barske og litt tøffe miljøet han vanker i, som tiltrekker alle typer kvinner.

Noen liker kanskje nerden, andre liker den høye mørke i dress og stresskoffert, eller de vil ha denne typen som er litt på kant med loven. Han med arret.

Eller kanskje Lothepus, han med cowboy-hatten.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Enda en manager sparket i Premier League!

Innen et skarve svangerskap på ni måneder, er hele 53 managere skiftet ut i det engelske ligasystemet. Noen av disse...

Lukk