Tidsklemma gjør det vanskelig for småbarnsforeldre å få tid til hverandre, da det er fóringstid hver tredje time  for de yngste, og med nattevåk og melkespreng i tillegg så er det ikke misjonærstillingen eller jaget etter orgasme det første man tenker på.

Spesielt for mor er det en hektisk og slitsom tid. Far må finne seg i å være tålmodig i denne perioden. Voksne par med barn i tenårene har mer enn nok med å skjule sine aktiviteter eller unngå å høre deres…

De eldre derimot, de har mer enn nok tid til hverandre, og flere undersøkelser viser at det er de godt voksne som er ivrigst med sexen, så lenge helsa holder.

–  Et forhold må fungere for begge parter, og sex er et viktig punkt i alle forhold. Stemmer ikke sexen stemmer sjeldent resten, eller omvendt. Et fasitsvar for suksess finnes ikke. Her er det like mange individuelle svar som det finnes par. En person kan elske å bli kilt på ryggen og dradd i håret samtid, en annen kan like å høre «dirty talk» og heller gjøre det ute enn inne.

Alternativene er mange.

Derfor er god kommunikasjon og tillit to meget viktige punkter i alle forhold som også går direkte på å kunne lykkes med å tilfredsstille hverandre, og ha god sex.

Et gjennomsnitts knull varer fra 4 til 14 minutter sånn ca. Så betegnelsen en kjappis kan være så mangt, men ofte svært effektiv. For noen kan nøye planlegging være direkte «turn of.

For par som jobber fulltid er det ofte hektiske dager, men om morgenen er det lett å ty til nærhet og føle varmen fra sin kjære, men det stopper ofte med kos og klem da det er andre morgenrutiner som blir prioritert.

På kveldstid når alt faller til ro kan det være en mulighet, men da er kroppen klar for hvile mer enn enda mer aktiviteter.

I ferier og helger så får man overskudd, og par som har hverandre kjær bruker gode dager på hverandre med mindre stress, og da kommer lysten av seg selv.

 Det er utrolig hva man rekker i løpet av barne TV eller en tur på loftet eller i kjelleren, man må være kreativ for å utnytte mulighetene som byr seg.

Bruker man god kommunikasjon som et viktig punkt og gir beskjed når det passer best så bør det være rom for at begge får det som man vil. At begge skal lykkes på en gang og samtidig, skjer stort sett bare på film.

Snakk sammen, men det er viktig at det ikke bare er en som snakker, god kommunikasjon går også ut på å lytte til den andre, det har noen lett for å glemme…

Vargas

 

 


 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Big Brother- realityserienes mor starter 29. august

Foto: TV.no [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vvRqkqjCyII[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C2PdzJzsK5k&feature=related[/youtube] Big Brother er snart tilbake på norsk TV. Endelig for mange, dessverre for andre. Rølpe TV...

En annerledes sommerferie er over

En sommer med like mye regn som sol er over. Det er 4 måneder til jul. Foran oss står en...

Lukk