Jeg hører til stadighet om folk som skryter av å hatt sex om bord i fly- Ikke daglig, men jeg har hørt noen som sier det. Det er løgn! Har du vært på toalettet ombord i en 737? Du må gå ut av rommet for å skifte mening- så lite er det.

Er man nøden nok så går det sikkert an, men det er ikke å anbefale, jeg tror det er fort gjort å få en bot for det om det skulle bli oppdaget. Det er det ikke verdt. Eller?

– Har man litt fantasi så kan man krydre sexlivet med å ha seg et nummer på andre plasser enn ellers for å få spenning og variasjon. Nordmenn er helt hekta på å ha sex i bil. Det har jeg aldri skjønt noe av. For det første så er det trangt og lite komfortabelt, og for det andre så er mulighetene så mye større på utsiden av bilen …

– For det å ha sex i det fri gir en helt spesiell frihetsfølelse. Og i samtlige spørreundersøkelser jeg har lest, og det er en hel del. Så kommer denne genren høyt opp på alle lister. Sex i Guds frie natur. Og det er langt lettere å skjønne enn å klemme seg sammen i baksetet på en VW Golf eksempelvis.

– Det er mange «særinger» og ikke færre i Norge enn andre land. Noen tenner på fjøslukt og ønsker å sex der. Andre tenner på at andre ser på når de har sex, det er også en storfavoritt blandt de fleste nordmenn. Å bli sett på. Mens noen menn liker å kle seg i nylonstrømpene til kjæresten, og går ut med dette på seg. Det er også populært å gå uten undertøy på byen.

Sex i det fri- mest pop blant nordmenn Foto: NRK.no

– Men det er mange muligheter.

På jobb i arbeidstiden er ikke så vanlig i Norge, men i USA blir stadig vekk noen som blir litt for ivrig og hjelpsom med en kollega. Og det er ikke helt uvanlig å ha sex på offentlig toaletter, eller ute på offentlig sted. Operahuset i Oslo er nesten like kjent for å ha hatt besøk på taket av et elskende par.

På jobben hennes, i hagen til naboen. I dobbelt sengen hos hans foreldre eller langs veggen i vaskehallen mens bilen blir vasket …

Man må være litt frimodig og fantasirik, så finner man på nye steder, om senga eller sofaen blir for kjedelig. Man må ikke presse seg inn i en bil eller fly-toalett for at det skal bli suksess. Og det er ikke alltid hvor det gjøres som er det viktigste. Har begge det deilig så er det meste gjort.

Blir det kjedelig med bare dere to, så er det tusenvis der ute som gjerne tar del i akten, » par søker par» er også veldig populært.

Tenner du på å ha sex andre steder enn i hjemmet?

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Osama Bin Laden- døds-beviset snart offentlig

  Hyggelig at Norges største nettavis VG.no bruker en blogg er som kilde til sine nyheter-. Mer makt til bloggerene! http://www.drudgereport.com/flash3b.htm Jeg...

VIDEO President Obama bestilte drap

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K8j8LpwDo7Q[/youtube] - Dette var en operasjon for å drepe, sier en tjenestemann i den amerikanske sikkerhetstjenesten til nyhetsbyrået Reuters. Han...

Lukk