[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yCaQq7DfSKg[/youtube]

Hotellet har fantastisk utsikt, et basseng fra en annen verden og ikke minst vegger som snakker. Kameraer med full oversikt over det idylliske stedet forteller historien om hva som skjer når de single guttene og jentene møtes i de hete omgivelsene på hotellet. Oppgaven de får er i utgangspunktet enkel: Finn deg en partner eller sjekk ut.

Denne gang var det Camilla Karlsen Bøvollen (20) og Andreas Bolme Aslaksen (23) som veltet seg i lakenene på det fantastiske hotellet i Mexico.

 

Camilla og Andreas Foto: TV3.no

Camilla er langt ifra noen beskjeden jente og har ved flere anledninger kledt av seg under innspillingen av skandaleserien, og latt deltagerne få ta på silikonpuppene sine som har 375 gram i hver.

Husk, “Paradise Hotel”  kan se på TV 3 mandag til torsdag kl. 21:30.

Del to av Miss Paradise-konkurransen går av stabelen, og jentene opptrer mer eller mindre overbevisende i cheerleader-kostymer. Etter kåringen blir det en heidundrende fest og Miss Paradise tar helt av.

Les mer på SIDE2.no

Kilde

 

http://www.tv3.no/paradisehotel

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Video fikk Behring Breivik til å bryte sammen

Journaliktikkekspert reagerer på at mediene valgte å ikke vise hele Breiviks propagandavideo. – Publikum mister et viktig premiss for å...

Lukk