Det finnes statistikker om allverdens rare ting også om temaet sex. Også om gruppesex.

Her er det statistikker om størrelsen på penis, hvor mange elskere er det vanlig å ha, og har du hatt sex med en kompis osv.

Sistnevnte  er faktisk mer vanlig enn man skulle tro, og det som blir helt feil og tett innpå perverst for noen er helt vanlig for andre.

Fire av ti nordmenn oppgir at de har hatt sex med en de i utgangspunktet bare var venn med, mens andelen som sier det samme i Danmark og Sverige er på mer beskjedne 24 og 30 prosent. I den yngste gruppen mellom 15 og 20 år har 57 prosent hatt sex med en kompis.

Et sidesprang eller to er vel ikke så farlig, mener noen. Mens andre igjen hadde gått fra konseptene hvis partneren var utro.

I 2002 oppga 29 prosent menn og 23 prosent kvinner at de hadde hatt et sidesprang imens de var gift eller samboende (26 prosent totalt). I aldersgruppen 18-24 år hadde 18 prosent hatt sidesprang, og blant de som hadde levd i 40-50 år svarte 31 prosent at de hadde hatt et sidesprang en eller annen gang.

Sommer er tid for sex, men sørg for at det ikke går utover andre. Nyt hverandre og bruk kondom.

 

Vargas

 

Tags: statistikker

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
For lite politi i distriktene

  Regjeringens bruk av middler til styrking av politietaten er en flau forestilling. Justisminister Storberget og hans undersåtter har ikke...

Gravid? ingen alkohol!

GRAVIDE BØR VÆRE  TOTALT AVHOLDENE     Er du gravid så bør du ligge unna all alkohol også i den...

Lukk