Det finnes knapt noe mer tabubelagt i det moderne samfunn enn swingers-miljøet i Norge og Norden. Der deltar voksne mennesker som ønsker å få utløp for sine seksuelle behov, de deltar med sin egen partner, noen er single andre møter opp for første gang, men deltar gjerne.

Å leve i et Monogami, med kun en partner gjennom hele liver er for de fleste en normal tanke. Når man har giftet seg og valgt den rette så er det den ene som gjelder. For stadig flere holder ikke dette mål rent seksuelt. Kvinner og menn i alle aldre søker etter spenning, sex og kåtskap sammen med andre mennesker.


Norske kvinner har våte fantasier som går langt utenpå hva norske menn fantaserer om. Gruppe-sex og sex med fremmede menn er noen av disse fantasiene hos norske kåte kvinner. Noe er faktisk dokumentert av forfatter Kristin Spitznogle i boken «Hemmelige Rom».

– Det er sex uten følelser og kjærlighet, det er utelukkende nytelsen av å kunne få- og gi sammen med likesinnede som er poenget. Slike treff kan skje i privat regi, i sex-klubber der alle som ønsker er velkomne, menn må ofte betale, kvinner kommer inn gratis. Eller det kan foregå i lukkede klubber «for members only».

I Danmark er dette miljøet minst like utbredt som i Norge og en undersøkelse viser at så mange som 80.000 dansker er medlem av eller deltar i et Swingers miljøet ved jevne mellomrom. I Norge finnes det ingen tall å spore til, men man skal ikke se bort i fra at det kan være like høye tall.

– Vi nordmenn synes det er viktig å ta seg godt ut, både i nærmiljøet, blant venner, på jobben og privat. Vi vil ikke ha ord på oss for å være noe som kan forbindes med negativitet, sladder og baksnakking er det verste vi vet, spesielt om det gjelder oss selv. Derfor snakker vi sjeldent om vår mørkeste side.

Den siden som er forbundet med privatlivet, om sex og behov. Du kjenner neppe noen som deltar i Swingers-miljøet nettopp av nevnte grunn, det er forbundet med tabubelagte tema, skam og frykt for å bli stemplet som noe negativt. Negativt for andre, spennende for de som ønsker det.

Så kan du og din partner diskutere dere blå på hvor skammelig det er å leve ut sine fantasier, det er verken forbudt eller spesielt farlig om velger å beskytte seg. Å ha sex med bare en partner gjennom et langt liv passer de fleste, men det er noen som ønsker mer, mye mer.

Man skulle kanskje tro at det er flest menn som som har dette behovet, men faktisk så er det kvinnene som ofte tar initiativet i et forhold der man ender opp som medlem i et Swingers-miljø. Mulig fordi de tør å ta tak for egne seksuelle behov framfor mannen, eller hun har kanskje større behov for å få bekreftelse rundt sine seksuelle behov.

Flere menn kan lettere tilfredsstille en kvinne enn bare en, en kvinne derimot kan ofte klare å tilfredsstille sin partner.

Det faktum at mange norske, voksne, rike, og modne kvinner velger å reise langt for å få gjennomført noe av sine innerste drømmer, forteller at kvinner har stor apetitt på sex, noe som er svært lite dokumentert. Også fordi det er tabubelagt, men fordi det ikke bekreftes av kvinnene selv.

– Man kan velge å kryddere sitt eget sexliv, men da bør det være i 100% enighet med sin partner, enten man velger å kjøpe noe spennende som kan pirre dere begge, eller man rett og velger å be over naboen på sex og vafler. Man kan ikke på noen måte vite hva andre gjør på fritiden om de ønsker å holde det skjult.

Det man kan gjøre noe med er egne valg, ønsker og drømmer. De som lever etter drømmene kan nok glede seg over livet på en helt annen måte enn de som ikke tør.

Kilde: Swingersguiden.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Angelina vant Norske Talenter- hør hvorfor!

Angelina (8) synger som en gudinne, hun vant like godt hele "Norske Talenter" med nær 50% av alle stemmer hos...

Champions League-finalen 2014 – Madrid flytter til Portugal!

En hel-spansk finale, Begge lag fra Madrid. Atlético mot Real, hele Madrid kommer til å flytte til Lisboa lørdag 24....

Lukk