Når du endelig har funnet din ultimate-orgasme fasit vil sex ha mye mer å si for deg i ditt liv. Du vil bare onanere hele tiden. Alle de fantastiske orgasmene har du tidligere bare hørt om, endelig har du funnet din formel for et lykkeligere sex-liv. 

Så enkelt, så genialt og så direkte på sak. Et fullkomment sex-leketøy for alle kvinner som elsker nytelse og som vet å verdsette den perfekte orgasmen, gjerne flere ganger etter hverandre.

Vidundret heter noe så fancy som ‘Palm Power Jenga’ og kan brukes over hele kroppen. Men er først og fremst en klitiros.vibrator som gjør jobben. Er du ektremt følsom kan den være i kraftigste laget, men den har også tre hastigheter som gjør at du kan begynne svært forsiktig. Du kommer garantert, uansett.

Ved f.eks graviditet, kan noen kvinner bli så kåte at det holder å blåse på hennes mest følsomme deler så kommer hun som en foss. Slik er det dessverre ikke ellers i hverdagen for kvinner flest.

– Noen kvinner vet hvordan de lett kan komme, bare tenning er der og den kan som kjent komme når som helst, hvor som helst. I et møte på jobben, på vei hjem fra trening, på kjøkkenet under en samtale med din partner, eller via bilder eller tekst du ser og leser via internett. Da er det bare to ting å gjøre. Enten ta saken i egne hender, eller vente til en gylden anledning slik at noen andre kan ta på seg ansvaret.

Ved hjelp av tanker rundt sex, fantasier man selv har og gjerne prat rundt disse, kanskje strekke grenser for hva man snakker om til daglig, bruk gjerne ord man kun hører om i erotiske noveller eller kan forestille seg sagt av noen som er spreng-kåt. «Dirty-talk» kan være nøkkelen for anspente kvinner.

– Klarer hun å tømme tankene for alt annet et lite øyeblikket og fokusere all energi rundt hva som skal skje, der orgasmen ikke er tema, men den gode følelsen, pirringen, den våte tunga, den kilne fingeren og fantasien. Fantasien om hun eller han som kunne vært vitne til hva som er i ferd med å skje, det er liten tvil om at tanken rundt det å bli sett av andre tenner mange kvinner og menn.

– Husk du skal være i sentrum, du skal kunne gjøre det som er godt for deg, du skal nyte, du skal slippe alle hemninger, så løsner det sakte, men sikkert eller med et smell. Du vil garantert merke det når det skjer. Helt sikkert. Husk også at det forekommer at noen kvinner spruter når de kommer, noen ganske mye også.

Kanskje kan et video-kamera kan være til hjelp?

Film hverandre alene og sammen, se på teknikkene, se på kroppene som nyter hverandre, se om du kan huske hva som skjedde der og da når du skar grimaser og bare kom, igjen og igjen… den følelsen.

Om du liker den lille som vibrer klitoris, den G-punkts-vibratoren som får deg til å sprute eller den svære på 28 cm som fyller deg helt opp. Det finnes mer på markedet enn du kan drømme om. Du må bare sørge for å søke på rett sted.

Er du sommer-kåt og klar, unn deg det beste på markedet og la orgasmene herje med kroppen din. Fordi du fortjener det så inderlig!

Kilde: Erotikknett.no

Foto: Flickr/ malniac

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Brasil VM 2014 – Bare dager igjen, er du forberedt?

Sommerens vakreste eventyr er bare timer unna. Brasil får verdens øyne på seg i mer enn en måned. Det handler...

Saksynt hudfletter klarsynt

"Klarsynte" Michael Winger står på nyhetene å lyver så det renner av ham, om vi skal tro på Nettavisens egen...

Lukk