-Finnes det noe penere og sexyere enn damer? Sånn generelt så er damer det vakreste som finnes i verden. Det sterke kjønn! Rumper, pupper og lår. Frodige damer, som har litt kjøtt på koppen. Ikke blondiner med silikonpupper, men original utgave. Og de peneste er ofte nordiske. Jeg har plukket ut litt av hver, og siden det nærmer seg sommer så går de i stadig mindre klær! YES!

Kvinnekroppen alene, med litt klær så fantasien kan løpe, er pirrende på menn, og det vet damer, men tro ikke et sekund at kvinner kler seg sexy for at menn skal synes de er hot. De gjør det for å utkonkurrere andre kvinner, det er viktigst. Det er rivalisering av en annen verden-

Jessica Alba Foto: havenvideo.com

Og finnes modeller i «plus size» så er de flottest av dem alle etter min smak. Og jeg har mine favoritter- En kvinne som bærer noen kilo ekstra med selvtillit og stolthet, er det mest sexy som finnes. Og Crystal Renn er en av disse. Kanskje den flotteste kvinnelige modellen i verden?

Crystal Renn Foto: plus-size-tall.com

Nude models Foto: nymag.com

– En kvinne som er frodig har langt mer å by på enn de fleste andre kvinner. Ikke nødvendigvis fordi det er mer å ta i, men fordi de er blidere, mer tilfredse med seg selv. Det kan hende de kvinner jeg møter som er så tynne at de er helt innhule i ansiktet, er i dårlig humør fordi de holder på å sulte i hjel. Fordi de går på Nutrilett, slankepulver, Lavkarbo diett, Grete Roede, Fedon Lindberg og alle andre dyrene i hakkebakkeskogen som gjør seg styrt rike på norske kvinner som tror de blir så slanke og vellykkede.

-Jeg skal ikke fortelle noen hva de bør spise eller ikke. Jeg bare mener at de fleste menn liker kvinner som har rumpe, pupper og ser normal og frisk ut. Jeg mener også at kvinner som koser seg, og spiser det de har lyst på, og gjerne har noe kilo for mye, er langt mer fornøyde, fordi de ikke går på slankepiller eller «Fedon-kur».

Man skal ikke ligge på sofaen og drikke cola og spise potet chips for å bli fet, fordi da vil alle menn løpe etter deg. Men, om du IKKE slanker deg, og du spiser normalt, og er ellers frisk så har du all grunn, kjære kvinne til å være stolt av deg selv og kroppen din.

Jenter på 8 år er redde for å bli tykke, fordi media og tiden vi lever i nesten krever at alle skal slanke seg.

Apotekene tømmes for slankepiller, pulver og avføringsmiddel for at vektnåla skal vise minst mulig. Det er direkte galskap.

En kvinne skal se sånn ut, etter min mening!

Har du slanket deg for å få et bedre selvbilde?

Du gikk opp i vekt igjen ja?

Hvor mye penger brukte du på det da?

Nyt livet mens du har et, hvis du tenker etter så skal man være død veldig lenge, i hele evigheten. Det er lenge det. Og er du en norsk kvinne, så blir du ca 80 år i følge statistisksentralbyrå som vet mye om sånt. Hvorfor bruke tid på å være lettest mulig?

Livet er ikke det verste man har- nyt det…

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sverige er rystet etter hooligan trøbbel

  I Sverige er man der man var i England på 70-tallet. Med tribunebråk og hooligans som ødelegger fotballkamper pga...

Medias søkelys på sex-sladder når nye grenser

  Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis Imogen Thomas Foto: thesun.co.uk   Den smekre 28 åringen som...

Lukk