Sexleketøy- La en dildo eller en vibrator være sentralt når dere skal leke. Trodde du sexleketøy var forbeholdt kvinnene? Vel, så feil kan man i så fall ta.

Menn i stadig større antall har fått øynene opp for den anale glede.

Derfor burde du som hans partner sørge for å investere i hans orgasme-garanti ved å kjøpe en but-plug til din kjære. Han vil takke deg inn i evigheten. 

Dere som har funnet ut hva dere liker og vet hva som skal til. Bør selvsagt ha en vibrator og eller en dildo i umiddelbar nærheten, bare i tilfelle.

– De fleste par vi kjenner har et eller flere sexleketøy. Noen har et helt arsenal i en koffert på soverommet. Alt fra håndjern til pisker, kondomer med og uten smak, dildoer og vibratorer i alle størrelser og fasonger.

Det sier kanskje mer om vår omgangskrets enn det gjennomsnittlig norske par. Like fullt er det smart å være godt forberedt når lysten tar overhånd.

Faktum er at det er lenge siden sexleketøy ble stuerent her hjemme.

– De fleste elsker å bruke det, nå har altså også mannen funnet ut at det er et ok supplement får å krydre sexlivet. Både for henne og seg selv. Har han aldri nevnt det så bør du selvsagt ved neste anledning, lirke en liten finer opp i rumpa hans når du får en sjanse.

Ikke helt tilfeldig, men når settingen er der og han allerede er småkåt. Lar han deg få lov så liker han det og han kommer, igjen og igjen.

Sexleketøy- La en dildo eller en vibrator være sentralt når dere skal leke.

Sex mellom mennesker er og blir viktig, enten man er singel eller i forhold. Er du singel er det enda flere grunner til å ha et eller flere hjelpemidler for hånden.

Er du ofte alene skal du selvsagt ha muligheten til å ha sex med deg selv. Orgasmen har jo som kjent god helsegevinst og den bør du jo benytte deg av om du er singel, gift eller samboer.

Vil du ha din partner til å sprute, så kan han få henne til å ejakulere noe voldsomt, det du trenger da er en G-punkts-stav. Denne treffer de svampeaktige skjedeveggene som har kjertler, dette er kvinnens prostata med 30 små kanaler.

Det er her vesken kommer ut, og som stadig flere nå vet, det er ikke urin som kommer når kvinner oppnår sprutorgasme.

Ikke alle kan klare å oppnå å få vaginal orgasme der det skilles ut noe veske, men med god trening og riktig teknikk kan du lykkes med hjelp av din partner. Med riktig verktøy er sjansen større for å oppnå vellykket og ønsket resultat.

Ved å ta din egen seksualitet på alvor sørger du for å ha noe for han og henne, noe for begge hull og for den vaginale, for klitoris og den anale- orgasme.

Dessverre er det fortsatt noen mennesker som må slukke lyset på soverommet for å ha sex. Vi andre liker å finne andre steder å kunne nyte hverandre.

Visste du at 70% av alle nordmenn har hatt sex i det fri?

Skal du overraske kjæresten, pakk en skikkelig nistekurv, men snik med hennes favoritt-sexleketøy og ta dere en tur ut mot havet, på stranda eller et annet sted det er en viss sjanse for å bli oppdaget.

Da kan det hende hun får flere orgasmer enn hun selv klarer å kontrollere. Å bli sett av andre kan pirre mer enn forventet.

Sørg for å være klar for sommerferien du også. Bestill din favoritt-leke allerede i dag. Den finner du hos Erotikknett.no

Vargas12.com er bloggen som skriver om det du ikke tør å snakke om med andre enn din partner. Vi strekker grensene for deg så du skal få et bedre liv. Vi skriver for deg. Send spørsmål eller kommentere gjerne i vårt kommentarfelt.

Foto: Erotikknet.no

Vargas

I samarbeide med Erotikknett.no

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Adeus Brasil! Tyskland knuste Brasil!

Før det var gått 20 minutter av semifinalen mellom Brasil og Tyskland, var det noe galt som ikke var riktig....

Lukk