Du som har en kjæreste vet også hva vedkommende liker for å lykkes i jakten på den perfekte orgasme. Sexleketøy- mannens beste venn? Problemet for mange par er nettopp jakten på klimaks, de glemmer ofte kosen, forspillet og nytelsen i forkant av selve orgasmen. Sex er så mye mer enn bare sæd-avgang og orgasme.

– Mange nordmenn har fortsatt en beklemt forhold til å snakke om sex, noen også med sin partner dessverre. Vi er fortsatt litt trauste med nisselua tredd godt ned i øya, vi slår av lyset og famler oss fram i mørket vi nordmenn. For det er faktisk noen som kvier seg for å vise seg fram helt naken for hverandre enda man deler seng, dessverre.

Hvordan skal man da diskutere sex og seksuelle detaljer med noen, når det står så dårlig til med selvtilliten?

Analsex f.eks er kun forbeholdt homofile. Punktum. Slik holdninger er det også en god del nordmenn som sitter med, kanskje flest menn, som har homofobe meninger de helst ikke engang snakker om, med noen. Men så er det nå en gang slik da, at både kvinner og menn, verken lesbiske eller homofile, kan ha stor glede av nettopp analsex.

Derfor skriver vargas12.com om tabubelagte tema for at også du skal tørre å prøve, tørre å snakke om dine egne innerste følelser til den som betyr mest for deg. Vi vil gjennom denne vinteren presentere en rekke flotte produkter som kan være med å berike ditt sexliv, sammen med andre, din partner eller helt alene.

Sexleketøy- mannens beste venn?
Nexus G- Play medium

Sexleketøy- mannens beste venn?

Cecilie Kjensli er Norges mest kjente sex-produkt presentatør, vi er så heldig å ha prøvd ut en rekke av hennes produkter, vi ønsker å dele disse erfaringene med deg og resten av det norske folk. But Plug for menn, høres skremmende ut, men bare for de som ikke tør å forsøke. DU som kvinne bør selvsagt spørre din mann, om han kunne tenke seg å strekke grensene sin, ved å forsøke noe nytt.

Mer om Nexus G-Play medium:

  • Orgasmegaranti
  • sitter på plass av seg selv
  • former seg etter kroppens anatomi
  • Unisex
  • 5-trinns vibrator
  • Av medisinsk plast og silikon
  • 3 cm bred, 7, cm lang

Vi valgte å bruke uten vibrering da dette forstyrrer mer enn det gir noen glede, den var litt for kort for vår del, men gjorde jobben sin i aller høyeste grad, et produkt som vil bli brukt ofte. Den gjorde jobben sin to ganger, bare med minutters mellomrom, hemmelighet er å bare la den få sitte der den sitter best. 

Mannens “g-punkt” ligger som mange vet ca 5 cm inn i anus. Med god tid, glidekrem og øye for hverandre, er dette måten å få mannen til oppnå sinn aller beste orgasme på.

Årsaken ligger i stimuleringen av prostatakjertelen, det er dette som kan gi noen menn orgasme, enda penis ikke er erigert.

Prostatakjertelens funksjon er å produsere et sekret som setter i gang sædcellene, og fører sædvesken ut i urinrøret. Når mannen ejakulerer, hvilket han alltid vil gjøre ved stimulering av “g-punktet”- består ejakulasjonen både av prostataveske og sæd.

Vidundret vi har vært så heldig å få prøve ut må vi presisere, er slett ikke for nybegynnere, men for de som har erfaring fra bruk av slike “verktøy” for å tirre mannens “g-punkt”. For lar han deg få lov til å forsøke å leke med rumpa, så kan det hende han liker det, uten at han har sagt noe om det. Da er det bare å fortsette, men vær uansett veldig forsiktig. Det skal være godt, ikke vondt- her er det en veldig liten balansegang.

– Noen velger å ikke forsøke, andre synes ikke det har noe for seg, mens noen finner ut at nettopp dette er den absolutt ultimate glede ved sexlivet, det får en helt ny dimensjon, bokstavelig talt om alt som har med sex å gjøre. Og orgasmen alene er både sterkere, kraftigere og lengre enn noen ganger før.

Sexleketøy- mannens beste venn?

Det kan umulig være noen hemmelighet for noen at det også er av stor betydning for helsa, å ha et rikt sexliv med dertil mange orgasmer. En dag uten- er ingen god dag. Det bør også være din leveregel for framtiden.

Ønsker du å gi kjæresten en overraskelse vedkommende sent vil glemme, enten det er til hun eller ham, gi et sexleketøy og gjerne en but-blug, nettopp for å sjekke ut om det er rom for å strekke grenser. Sjansene er store for at det blir en ubetinget suksess.

Ingen sexleketøy kan erstatte en partner, derfor legg lekene vekk med jevne mellomrom. De aller viktigste “ingrediensene” for et langt og vellykket sexliv er god kommunikasjon, respekt for hverandres ønsker og ikke minst nok kvalitets-tid til hverandre.

Lykke til!

Kilde: I samarbeide med Cecilie Kjensi

Foto: Cecilie Kjensli

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League- Klasseforskjell på lagene

Nivået på de aller beste klubblagene i verden er skyhøyt. Derfor blir forskjellen enorm når de beste møter de antatt...

Lukk