Dessverre er det fortsatt mange som mener at alt som har med anale gleder har med homofili å gjøre, så feil kan man altså ta. Det vitner om kunnskapsløshet og fordommer som hører fortiden til.

Våren er her og den bør brukes til nytelse på alle fronter fordi den gir så mange muligheter, spesielt for de med et åpent sinn.

– Sexleketøy for menn er ikke noen nyhet, det har vært i salg i flere år, men det er først i de siste årene gode nok produkter har blitt gjort tilgjengelig, og som kan gi de fleste menn nye opplevelser. Salget har økt markant de siste årene, spesielt artikler for menn er veldig populært, forståelig nok.

Kvinner bør oppfordre menn til å forsøke seg fram i myldre av produkter som er produsert for mannens anatomi. Noen liker det ikke- andre kan ikke få nok. Slik er det med det meste, noen liker mora andre liker broren. Hva så?

La det være sagt med det samme, det er ikke for alle en gang å forsøke å få plass til noe som skal inn i rumpa, for de fleste holder med ting som kommer ut. Men hva vet man om man ikke har forsøkt? Analsex er tabubelagt, analsex for menn er nesten “forbudt” både å skrive om og snakke om. Vargas12.com derimot fortsetter der skammen legges til side. Vi skriver om alt som er tabu, nettopp for å belyse tema.

Vi tar ansvar der konservative nordmenn trekker for gardinene i håp om at alt det skumle og nye skal forsvinne.

Produktbilder for “Aneros Helix Syn Buttplug Prostatastimulator”

Vi har blitt utfordret av Norges fremste sexleketøy grossist om å gjøre en produktpresentasjon for menn, av menn. Det var en utelukkende suksess og vi anbefaler dette produktet på det varmeste. Du som kvinne bør selvsagt overraske din mann med en gave han vil sette så stor pris på at det vil revolusjonere soverommet. For begge.

– Vidundret heter Aneros Helix, Syn Buttplug, dette er en G-punksstimulator eller prostatastimulator om man vil. De fleste friske menn har en prostat-kjertel, når denne stimuleres kan det fort bli veldig hyggelig. Ikke for alle, men for stadig flere menn som vet å forske ut sin egen seksualitet og som ønsker å oppnå den perfekte orgasme.

Den spesielle formen gjør at pluggen sitter der den skal og du slipper å holde den på plass, kula på den ene siden er med på å stimulere “skrukken” som igjen gir økt nytelse.

Når man er i humør til sex er det kreativiteten som spiller stor rolle for hvor vellykket resultatet blir. Om man er singel, i forhold eller har tilfeldig sex, det er egentlig opp til hver enkelt å finne ut av hva som er best. Du skal selvsagt legge vekk alt som heter leketøy og annen form for stimuli for å være til stede der det er behov, spesielt om du har en partner du gjerne ønsker å vie litt ekstra kvalitetstid på.

Om du ønsker å forsøke kvalitetsprodukter av silikon som kan brukes alene eller sammen med din partner, anbefales Aneros Helix på det varmeste. Dette er et produkt med orgasme-garanti. Husk bare å bruke glidemiddel allerede fra start- ellers kan du få problemer.

Lurer du på noen angående dette produktet eller rundt menns lek med sex-hjelpemidler så er det bare å spørre anonymt eller ikke -når det måtte passe. Cecilie kan kontaktes via C-punktet.no eller du kan skrive i kommentarfeltet.

Lykke til!

Vargas

I samarbeid med Cecilie Kjensli

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
“Klemme- TV” er siste mote!

På flere populære TV program i beste sendetid er det blitt mye klemming. Så mye klemming at det må kalles...

Lukk