For å finne frem til det perfekte sexleketøyet lønner det seg å tenke gjennom hva som tenner deg og hva du trenger. Det er også viktig å huske på at det finnes et stort utvalg innen størrelse, form, bruksområder og design – ett eller annet sted finnes ditt drømmeleketøy.

Tenk godt over hva du liker og hva som tenner deg. Hele poenget med et seleketøy er jo å gi en større nytelse av akten. Ikke glem at det finnes utallige leketøy også for menn.

Hvilken form ønsker du? Liker du store dildoer, små, de med ruglete form eller de helt glatte? Kanskje ser du etter et leketøy som du kan bruke sammen med partner?

Er du nybegynner og ikke har så mye erfaring med leketøy fra før av, er det viktig at du tester deg selv litt for å finne ut dine behov og grenser.
Når det kommer til form og farge, er det viktig at du velger et produkt du selv synes ser sexy ut. At et produkt er sexy, betyr ikke nødvendigvis at det har penisform. Det viktige er at du på en eller annen måte liker formen og fargen, og kan tenke deg å bruke det når du er opphisset.

Den digre vibratoren, med både lyd og bevegelse, og en hare på toppen, som kvinnen som han elsker, elsker.  Er både flaut og litt skremmende for noen menn.

– For mange menn er kosing med anus et homo begrep. Det skyldes utelukkende manglende kunnskap. Man er hverken homofil eller «kinky» om man liker å bli penetrert i rumpa. Tvert i mot, det beviser at man kjenner sin seksualitet og egen kropp om man finner nytelse av forskjellige måter å oppnå orgasme på.

– Mannens G- punkt er et område der mannens prostatakjertel ligger inn mot endetarmens fremsre vegg, ca. 10 cm opp fra endetarmsåpningen. Og dette området er svært seksuelt følsomt hvis det blir stimulert.

– Er man sammen om å utforske hverandres ønsker, og finner ut hva som er best for hver enkelt er sexleketøy et glimmrende alternativ for å sprite opp sexlivet. Det er allikevel viktig å huske på at man ikke blir for egoistisk. Naturlig sex uten hjelpemidler bør prioritres av og til.

Gjør som alle andre, kjøp inne en bærepose med diverse for han og henne og «knock your selves out» i sexleketøyets tegn denne helgen.

Derer vil garantert få en opplevelse dere sent vil glemme.

Husk nok batterier!

Cupido.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bussturen

  En svært sjelden gang blir jeg tvunget til å ta bussen. Ikke slik å forstå at noen truer med...

Jarle Andhøy på vei til Sør Amerika- ny tur på trappene

  «Berserk» forsvant i Sørishavet 22. februar 2011, med tre av besetningen på fem. De tre var Robert Skaanes (34),...

Lukk