Sexlysten kommer med årene. Er du ung og kåt så er det helt naturlig. Men det kommer en tid i livet da det ikke er så fantastisk lengre. SÅ kommer det en tid igjen da alt annet enn sex er bare tull og tøys.

Du blir sprengkåt av å se en damesykkel, da er det ille da…

Mange eldre menn kan få problemer med ereksjonen og må ty til assistanse som Viagra o.l Men hvilke hjelpemidler  får kvinner i en satt alder, for å få opp sex apetitten? Lykkepillen gjør vel ikke helt samme susen….

Uansett, før du kommer så langt som å bli kalt eldre, eller i satt alder, så er det som sagt kun et tema -og det er sex. Man tenker ikke annet 24/7 og da er det om å gjøre å være kreativ. Det er mye fint i både plast, silikon, latex og lær, og har man en kasse med batterier så går det meste…

Sexlysten er så påtrengende at man kan nesten høre at det surkler i skoene når man går…

Det er viktig å ikke bli for påtrengende til eventuelle partnere også, derfor er man nødt til å ta saken i egne hender når presset blir for stort. Man skal da ikke være til bry for noen. Og man er selvsagt herre over egen kropp.

Sexlysten kommer med årene.

Er du i en periode i livet der du kjenner at fokuset er rundt de edlere kroppsdeler, og du kjenner at bare må…? Jeg kan trøste deg med at du er ikke alene, og de fleste har en eller flere slike perioder i livet. Grunnen til dette har jeg ikke noe annet svar på enn at de menneskelige driftene og hormonene som er i endring hos begge kjønn.

Hentet fra Lommelegen:

«Den seksuelle lyst – eller libido, er b.l.a. avhengig av hormoner. De viktigste hormonene som styrer dette er et hormon som heter Prolaktin og faktisk det mannlige hormonet testosteron. Det kan høres rart ut at dette siste hormonet har noe som helst å gjøre med lyst hos kvinner, men det har det. Men i mye mindre doser enn hos menn.

Dette er noe det dessverre ikke har vært forsket så mye på hverken nasjonalt eller internasjonalt. Men er det for lite testosteron hos både menn og kvinner, så kan det gå ut over den seksuelle lysten. Prolaktin er et hormon som naturlig er til stede hos både menn og kvinner, men hos noen kan det skilles ut fra hjernen til blodbanen i for store mengder, og kan da forårsake minsket seksuell lyst. Så begge disse hormoner kan du få sjekket hos din fastlege.»

Jeg mener at lysten på sex er helt og holdent styrt av hvordan du har det ellers i livet ditt. Har du det bra i livet forøvrig så kommer også lysten på sex. Noen kan ha sex » over alt», men andre må ha sitt faste sted, til fast tid, i riktig lys med riktige berøringer. Vi mennesker er heldigvis svært forskjellig, vi har forskjellig drifter, lyster og kan tenne på helt forskjellige fetisjer. Noen liker som kjent mora andre broren-

Men trøste deg med det- hvis du blir fortvilet over all kåtheten som herjer i kroppen- alle har sex og alle gjør det på forskjellig vis. Og man blir ikke blind av å onanere heller. Lover!

Nyt dine drifter i langdrag, Plutselig kan de være borte…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjønnsroller og likestilling i hjemmet

Nå har likestillingen kommet så langt at alle kvinner og menn må ha funnet sin kjønnsrolle i hjemmet? Eller kanskje...

Melodi Grand Prix 2011 – Hvem vinner?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BrfBWnbL2jc[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s8p7Tp1xOuk&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bP4NaC6NBwI&feature=channel[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T7k9vOc_B9w[/youtube] Låt nr. 1: Helene Bøksle – ”Vardlokk” Låt nr. 2: Sie Gubba – ”Alt du vil...

Lukk