Smellvakre Britney Spears har rukket å bli 33 år, men jobber mer enn på mange år. Artisten som tjener enorme summer på sin musikk har på ny kommet med en kolleksjon sex-undertøy. 

Superstjernen var på en lynvisitt i Norge i fjor, foran sitt første møte med motebransjen, den gang var det også undertøy som stod på agendaen for flotte Spears. Nå slipper hun sin «Intimates Spring 2015 collection. Blonder, hofteholdere og lange «Stay Ups», så langt øye kan se.

Tobarnsmoren har tjent dobbelt så mye penger i sin karriere som f.eks Metallica har gjort på sin rocke-karriere.

Spears Britney signed photo

Spin Cycle via Compfight

 

– Britney er fortsatt en av de aller største stjernene i pop-industrien, hun jobber på spreng for å gjøre det samme i motebransjen. Her er det nok noe igjen før hun kan kalles stjerne, men så lenge hun heter Brtiney Spears, vil hun tjene enorme summer, også på sin kolleksjon med sexy undertøy for kvinner over hele verden.

– Britney Spears var i følge Forbes Magazine, nr 10 på listen over de rikeste kvinnene i verden som tjente penger på musikk i 2014. Beyonce vant, Rihanna ble nr 4 og Britney nr 10 altså. Hun tjente $20 millioner i 2014, tidligere år har summen vært betydelig større.

Flere plateutgivelser og meget populære show i Las Vegas gjør Britney Spears til en milliard-industri. Fashion og sexy undertøy, gjør foreløpig bare en liten del av hennes eventyrlige karriere.

Britney Spears er fortiden lykkelig forelsket i TV-produsenten Charlie Ebersol.

Se det aller siste av Spears-kollesjon og hva britisk media skriver om henne.

BritneySpears.com

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Skoleveske til 9000 kr er helt ok!

Skoleveske til 9000 kr er helt ok! Men kun om du har spart opp pengene selv og kjøpt vesken for...

Mormor reiser til Afrika for å få seg pikk!

Mormor reiser til Afrika for å få seg pikk! Visste du at stadig flere nordiske eldre kvinner reiser til til...

Lukk