Uansett hvor mye vaske brett jeg ønsker meg så kommer jeg aldri til gå i dette her!! He he he, har du sett he he he!!:):)

Og jeg er ikke spesielt forfengelig eller kresen i valg av klær fra innerst til ytters. Men at noen i det hele tatt er villig til å gå sånn er for meg ei gåte….

Selv om korsettene tydeligvis går sin seiersgang, er ikke alle like begeistret. Hos Mann-redaksjonen ble det mottatt med skepsis.

– Det finnes vel en håndfull andre tiltak jeg heller hadde tydd til dersom jeg på død og liv skulle kvitte meg med pondusen, og sannheten om kukstørrelsen kommer vel for en dag uansett, sier Alexander L. Bergan, journalist i Mann.

Han tviler også på om korsettet vil være til hjelp i lengden.

– Dersom du rev opp skjorta på en fyr og han viste seg med et korsett…ville det da blitt noe hallelujastemning på låven? spør Bergan.

Øker selvtilliten?

Korsettene er laget for å øke selvtilliten til menn, men ekspertene er ikke så sikre på effekten.

– Jeg tror ikke slike plagg øker selvtilliten. De fleste vil nok i stedet være opptatte av hvilke kommentarer de vil få når plagget faller, og man må vise hva som er inni, sier Gro Isachsen, sexolog og forfatter av boken Mer lyst!

Klarskov mener det virker, og forklarer at mange kjøper korsettene før de skal holde tale i bryllup eller foredrag foran mange mennesker, nettopp for å øke selvtilliten.

Jeg skal da finne selvtillit på annen måte. Hadde jeg gått i noe av dette så hadde jeg vært livredd for å bli oppdaget, som ja transe er det første jeg kommer på, for det er jo unektelig feminint!

Jeg mener ikke at menn skal gå i tanga heller, men dette tar jo kaka, og ballene-

Kilde klikk.no

Nei la ting henge fritt, og ikke holde på med dette svadaet her. Makan!

http://www.klikk.no/mote/formenn/article597989.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva liker du å se på TV?

Noen liker sport, noen liker matprogrammer og andre bare må se alt av nyheter, på alle kanaler. Jeg har sett...

Regjeringen mot strømmen

Det er merkelig at ikke regjeringen skjønner at dette er upopulært, og snur i en så viktig sak! Granvinfjorden blir aldri...

Lukk