Sexy lingerie for the chubby ladies. Når du skal overraske kjæresten din med en gave hun slett ikke forventer, men likevel vil bli henrykt over å få, så er det selvsagt sexy undertøy du velger.

Du får en fornøyd og sexy partner og du får en vakker kvinne som det er flott å se på, til glede for dere begge. Men er det så enkelt, for menn å kjøpe sexy undertøy, strømper, blondetruser, eller skal det være silke, nattkjoler og neglisjéer? Slikt de fleste menn ikke har peiling på?

Les gjerne: Hvem er du sexy for?

Hva er det som gjør at nakenhet alene ikke er i nærheten av å måle seg med alt dette knipse?

Undertøyet setter fantasien på prøve, du vet det er noe under, men du kan ikke se det. Du starter å innbille deg hva som kan være under den lekre nattkjolen eller de deilige silke trusene. Vi er i stand til å fantasere om det meste, men når det kommer til sex er vi best på å la klærne falle når man kommer til et visst punkt.

Alle liker å ta seg godt ut, få komplimenter, blikk og kommentarer. Noe helt annet å føle seg sexy for både kvinner og menn som gir uttrykk med ord, men mest med blikk – at de liker det de ser når hun ikler seg sitt beste valg, fra innerst til ytterst.

Sexy lingerie for the chubby ladies.

Heldigvis er mote-trenden i endring. De frodige modellene, de såkalte Plus Size kvinnene – modeller eller ikke, de frodige, med litt mer kjøtt på bena enn de fleste andre. Får endelig den oppmerksomheten de fortjener. Faktisk også hos viktige Vogue.

Kvinner som er smarte nok til å ikle seg sexy undertøy og viser det, får oppmerksomhet fra menn naturligvis. Enten det er en modell, en blogger, en husmor, eller en kvinne som elsker å bli sett. Hun vil også få oppmerksomhet fra mange kvinner.

Les gjerne: La menn vite det når de er sexy!

– Kvinner vet hva de selv vil ha, de vet hva de liker, de elsker nye impulser og å se vakre kvinner vakre antrekk. Menn liker naturligvis sexy kvinner i sexy undertøy, men de ser på henne for sin egen drift og tilfredsstillelse og kun det.

Kvinner derimot kan bruke sexy kvinners undertøy til inspirasjon og veiledning for eget valg av kreasjoner, også for de litt større kvinnene.

Hun vil selvsagt ha det, alt hun ser som ville passet hennes former, men hun vet hun må skaffe det selv. Få menn kjøper jo slikt.

De tar rett og slett ikke sjansen, enda det nå er så enkelt – kun et par, tre tast i riktig nettbutikk og det kommer en deilig liten og nøytral pakke i posten …

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva bruker du tiden din på?

Hva bruker du tiden din på? Tilmålt tid er for mange en evig plage. Man har ofte ikke nok av...

Lukk