CopyrightVidarKolstad.jpg

 

Det er vel så mye måten du ter deg på, hvordan du snakker og hva du sier som gjør deg sexy. Du kan være sexy for noen, og mindre attraktiv for andre. Her er det ingen fasit.

Utseendet har mye å si selvsagt, også det man går kledd i, og hvilken stil man ønsker å ha som avgjør om mange synes at nettopp du er sexy og attraktiv. Pynter man seg så blir man ofte fin, det trenger ikke å resultere i å bli sexy. Det er det stor forskjell på.

Man kan også være sexy på jobben, uten at man legger noe mer i det. Et kort skjørt og sorte strømper er alltid sexy. Menn kan også være sexy på sin måte også i jobb sammenheng. Kvinner elsker menn i dress, for ikke å snakke om brannmenn i uniform.

Uansett så er det sjelens speil, øynene som gjengir din lidenskap og ditt begjær. Kvinner kan lett se en mann «rett til køys». Selvsagt sier det mer om menn enn kvinner, allikevel er øynene det beste «våpen» for å få en sexy look.

Et blikk kan si så mangt. Og holder hun blikket i mer enn tre sekunder så synes hun enten du er en raring og må bare glo, eller så har hun lyst på deg. Men gå rolig fram, det verste kvinner vet er overivrige menn som tenker med feil hode.

En mann kan også være sexy uten å pynte seg, T-skjorte og jeans kan gjøre en hver kvinne ør. Men har ikke vedkommende glimt i øyet, eller lar være å si de riktige tingene så forsvinner sjarmen raskt.

Det er hele pakka som gjelder.

Å være sexy er mange punkter, og det som er sexy for meg må ikke være det for deg.

Etter min mening er blikket det viktigste, og det gjelder for både han og henne.

Hva er å være sexy for deg?

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlig samvittighet? Det har du ingen grunn til!

  Mange mennesker går gjennom livet med en bekymret mine, og bekymrer seg for absolutt alt hele tiden. Inklusiv været....

Ektefellens etternavn- tar du tilbake pikenavnet ved skilsmisse?

  Det er et naturlig valg å ta ektemannens navn, når man er i lykkelige omstendigheter og går til alters...

Lukk