Selveste Nomi Rapace, en av filmverdens største stjerner i løpet av kort tid. Hun slo utvilsomt gjennom som «Lisbeth Salander» i Millennium Trilogien.

Er nå å se i en vovet, vulgær og sexy musikkvideo sammen med de største gutta i Rocke industrien, selveste Rolling Stones.

– Her viser Noomi sider av seg selv vi kan kjenne igjen fra filmer hun medvirker i og der hun viser glitrende skuespiller egenskaper. For det norske og helt sikkert det svenske filmpublikum vil sexy Rapace være «Lisbeth Salander».

(Innholdet i denne videoen kan virke støtende på noen)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DWiB7ZuLvI&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3DNoomi%2BRapace%2BDoom%2Band%2BGloom[/youtube]

Hun medvirker i store filmer på rekke og rad.

Verdt å nevne foruten Millennium er «Babycall», «Prometheus», «Sherlock Holmes, A Game Of shadows». Neste år kommer hun i blant annet i «Dead Man Down» og «Passion».

Hun er derimot i ferd med å gjøre sitt navn stadig større på kinolerreter verden over, i stadig større og viktige roller.

– 33 åringen som er bosatt i USA var nylig i Frankrike og spilte inn en dramatisk musikkvideo med verdens tøffeste rockeband, selveste Rolling Stones. Der var både blod, spy og nakenhet viktige ingredienser.

I filmen «Passion» får du se Noomi Rapace i lesbisk flørt med en annen kvinne.

Den damen overrasker ikke lengre, hun bare imponerer.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/janolovandersson/article15822328.ab

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Brutal blind vold i London- Advarsel!

Denne filmen er brutal og kan virke støtende på mange.  - Mannen på filmen kjenner ikke jenta han slår rett...

Både unge jenter og gutter surfer porno på nettet

JENTER BØR SETTE TYDELIGERE GRENSER Er du jente mellom 16 0g 19 år så er sjansen stor for at du...

Lukk