Selveste Nomi Rapace, en av filmverdens største stjerner i løpet av kort tid. Hun slo utvilsomt gjennom som “Lisbeth Salander” i Millennium Trilogien.

Er nå å se i en vovet, vulgær og sexy musikkvideo sammen med de største gutta i Rocke industrien, selveste Rolling Stones.

– Her viser Noomi sider av seg selv vi kan kjenne igjen fra filmer hun medvirker i og der hun viser glitrende skuespiller egenskaper. For det norske og helt sikkert det svenske filmpublikum vil sexy Rapace være “Lisbeth Salander”.

(Innholdet i denne videoen kan virke støtende på noen)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1DWiB7ZuLvI&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3DNoomi%2BRapace%2BDoom%2Band%2BGloom[/youtube]

Hun medvirker i store filmer på rekke og rad.

Verdt å nevne foruten Millennium er «Babycall», «Prometheus», «Sherlock Holmes, A Game Of shadows». Neste år kommer hun i blant annet i «Dead Man Down» og «Passion».

Hun er derimot i ferd med å gjøre sitt navn stadig større på kinolerreter verden over, i stadig større og viktige roller.

– 33 åringen som er bosatt i USA var nylig i Frankrike og spilte inn en dramatisk musikkvideo med verdens tøffeste rockeband, selveste Rolling Stones. Der var både blod, spy og nakenhet viktige ingredienser.

I filmen “Passion” får du se Noomi Rapace i lesbisk flørt med en annen kvinne.

Den damen overrasker ikke lengre, hun bare imponerer.

Vargas

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/kronikorer/janolovandersson/article15822328.ab

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Brutal blind vold i London- Advarsel!

Denne filmen er brutal og kan virke støtende på mange.  - Mannen på filmen kjenner ikke jenta han slår rett...

Lukk