Sexy rumper har aldri vært større! Ekspertene som uttaler seg om hvordan en sexy rumpe skal se ut, mener å vite at den skal være stor og frodig.

Årsaken kan være kjendiser som har fått stor oppmerksomhet, med rumper store som låvedører. Les: Kim K.

Også mote i Norge, for kvinner litt større enn størrelse syv år, har ofte problemer med å finne noe de trives i, spesielt om de skal vise seg på stranda, for andre. Nå er det mer pop enn noen gang å være stor og sexy.

– Da Jenny Skavlan, Norges egen multikunstner, skulle presentere egen bademote, ble det rabalder. Jenny laget badedrakter for kvinner som verken hadde midje, pupper eller særlig rumpe. Lik hennes egen kropp – hun stod jo modell også den kreative lege-datteren.

Heldigvis er det andre og langt større kunstnere som taler de frodiges sak. Heldigvis.

Et av verdens største motemagasin, Swimsuits for All, med bademote for kvinner som sin force, har endelig trykket de frodigere kvinnene til sitt bryst. Bildene av de frodige modellene av typen ‘Plus Size’ har skapt overskrifter, også her hjemme.

Endelig ser det ut til at Plus Size-kvinner er kommet for å bli, til tross for mye motstand rundt den nevnte benevnelsen.

Mote er makt og det er svært mye penger i bransjen, det er helt åpenbart at de største aktørene ønsker å mele en helt ny kake som fram til i dag har vært mer tabu, enn akseptert.

Sexy rumper har aldri vært større!

Sexy rumper har aldri vært større!

Her kan du se Gabbi og de andre kvinnene i kalenderen. Bildene er ifølge Gabbis blogg tatt i Tyrkia.

Designere som har sin kolleksjon i det store motemagasinet Swimsuitsforall.com er intet mindre enn: Anne Cole, MICHAEL Michael Kors, Badgley Mischka, Jessica Simpson, Kenneth Cole Reaction, Carmen Marc Valvo med flere.

Så kan jo diskusjonen her hjemme gå hvor langt den vil. Bloggere som Gabbi og motemagasin som fronter store kvinner er viktig av mange grunner. Det viser et mer variert mangfold at kvinner og også menn kan være annerledes, men samtidig både flotte og sexy.

Vi er såpass siviliserte i 2015 at vi må akseptere forskjeller, vi må akseptere tynne, høye, lave, tykke og smale mennesker. Dessverre går det fortsatt mange unge jenter og gutter og gruer seg til å omgåes andre jevnaldrende, fordi de ikke ser ut som alle andre.

Om du tror ikke mobbing foregår i dine omgivelser, i ditt nærmiljø og på din skole der ditt barn går, må du våkne opp. Om de som har peiling på mote, ønsker å lage antrekk til de som trenger det. Bør det gjelde alle, også de som er litt større enn de fleste andre.

Heldigvis har trenden snudd, mye takket være, Kim Kardashian og hennes like.

Kilde: Klikk.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ikke slå julenissen!

Ikke slå julenissen! Julenissen er som de fleste vet en snill fyr, og som fortjener all honnør for det han gjør for...

WEB-hotell? Vurder ut i fra ditt behov, fra Bluehost til Proisp!

Du som har behov for en egen nettside, det være seg en privat blogg, for din egen bedrift eller kanskje...

Lukk