De fleste svenske jentene har lite til overs for svenske pojkar. De er grådige, de er mer opp tatt av å drikke seg full, de må være beruset for å tørre å snakke med jenter og de kler seg snuskete.

Svenske gutter og menn inviterer ikke sine kvinner ut, og de velger heller å være sammen med sine venner, gå på hockey match enn å tilbringe tid med kjæresten. Ikke alle, men mange svenske menn gjør det.

Svenske jenter er alt hva du fantaserer om. De er høye, vakre, blonde. fagre, atletiske og sterke. Disse viking-kvinnene er en gåte som få har funnet svaret på. Svenske jenter er mest sexy på kloden.

– Svært mange svenske kvinner elsker menn med penger. Noen må kunne kalles «Gold Diggers». Søker etter menn med mye penger. De menn med mye penger elsker slike jenter da de er fantastisk vakre Alle menn elsker vakre kvinner. Også de med svært mye penger. Det gir god PR og det blir lagt merke til å omgåes vakre blonde svenske skjønnheter.

De svenske jentene er også best i verden i sport. Foreløpig er det vel bare Marit Bjørgen og Duracell-Johaug som er bedre. Ellers er de svenske jentene på topp i svært mange idrettsgrener. De er også blant de beste i verden i fotball.

Svenske jenter er mer utadvendt og selvsikker enn sine nordiske medsøstre. De har muligens grunn til det også. Skjønnhet gir trygghet.

Det er en grunn til at så mange svenske jenter reiser til Norge. Det er ikke bedre betalte og fler jobber alene som trekker de vakre svenske jentene fra de dype svenske skoger, fra byer og tettsteder og hit.

Den norske mannen selvsagt.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
IDOL- dommerne har sine egne favoritter

  Spesielt de kvinnelig dommerne i IDOL. Marion Ravn og Bertine Zetlitz har sagt rett ut at de ønsker å...

Hva tenner du på hos en potensiell kjæreste?

    Det er ingen hemmelighet at alle menn ser på jentas rumpe, pupper og øyne. Ofte i nevnte rekkefølge....

Lukk