Sexy undertøy – gaven som gleder begge! Din partner, kone eller kjæreste fortjener selvsagt kun det beste, og da bør du velge på øverste hylle. Sexy undertøy kler alle kvinner, og gleder de aller fleste menn. Vanskelig å kjøpe sier du? Glem det! 100% returrett og lave priser.

Bestill julegaven hun vil elske, og som du vil ha minst like stor glede av som henne. Sexy undertøy – gaven som gleder begge!

Flotteste gaver

Mange menn vil så gjerne glede sin utkårede med de flotteste gaver, men det kan bli både dyrt og lite populært. Velger du noe du er sikker på hun vil like, slår du flere fluer i en smekk med å bestille noe dere begge setter pris på.

Ikke gå i felle å velge ut dyr gave du kanskje ikke får byttet etter jul. Gå heller etter det sikreste kortet. Noe sexy du vil se henne kle seg i og som du kanskje vil hjelpe henne av med. Hvem vet hva nissen kommer med?

Sexy undertøy - gaven som gleder begge!
Sexy undertøy - gaven som gleder begge!
 Foto: MyMuse.no

Undertøy og truser

Undertøy og truser, med og uten blonder, hofteholder, BH-er i alle fasonger og størrelser, hold ups, korte strømper, lange strømper, også her kommer det med og uten blonder. Hvordan i all verden kan en enkel mann holde orden på alt dette som kvinner er eksperter på?

Menn elsker å se på, men slippe å ta stilling til eller aller minst kjøpe alt det hun trenger for å føle seg sexy nok.

Muse.no

Hos nettbutikken Muse.no finner du absolutt alt en kvinne måtte begjære. Her får du både hjelp og veiledning på hvordan du skal lykkes. Er det en gave du bør legge noen ekstra hundrelapper i, er det hennes gave. Sexy undertøy – gaven som gleder begge!

Som kvinne bør du gjøre to ting.

Vis ektemann, kjæreste eller partner denne artikkelen, og håpe på at han tar hinte. I så fall er det bare å lene seg tilbake å glede seg til jul. Alle kvinner fortjener å skinne, og de som har plukket riktig partner – vet han vil gjøre sitt ytterste for at du er juleballets hoteste.

Husk at ekstra innsats ofte kan gi ekstra gevinst.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Internasjonal superstjerne gjester Skavlan!

Foto:  Adele.com Bare Fredrik Skavlan av norske programledere er i en kategori der han akter å karre til seg de aller...

Lukk