Kvinner som er smarte nok til å ikle seg sexy undertøy og viser det, får oppmerksomhet fra menn naturligvis. Enten det er en modell, en blogger, en husmor, eller en kvinne som elsker å bli sett. Hun vil også få oppmerksomhet fra mange kvinner. 

– Kvinner vet hva de selv vil ha, de vet hva de liker, de elsker nye impulser og å se vakre kvinner vakre antrekk. Menn liker naturligvis sexy kvinner i sexy undertøy, men de ser på henne for sin egen drift og tilfredsstillelse og kun det. Kvinner derimot kan bruke sexy kvinners undertøy til inspirasjon og veileding for eget valg av kreasjoner.

Hun vil ha det, alt hun ser som ville passet hennes former, men hun vet hun må skaffe det selv. Få menn kjøper slikt.

Når menn velger å kjøpe sexy undertøy til sin kvinne, det er det forresten svært få menn som tør, så er det selvsagt like mye for å tilfredsstille seg selv som henne. Han velger ikke noe han selv ikke synes er sexy nok til å se henne bære. Ekte mannfolk har selvtillit nok til å velge sexy strømper, hofteholder og en lekker truse til hun som betyr mest.

Hvor mange menn kjenner du som kjøper sexy undertøy?

– Kvinner du kjenner tenner kanskje også på kvinner seksuelt, det er på mange måter akseptert i samfunnet. Noen kvinner har en elskerinne, en som kan komme hjem til henne å drikke litt vin og kysse litt, gjerne vise hverandre hvert sitt sexy undertøy. Mannen er på poker-lag, på puben eller på tur med jobben.

Men han vet om hennes elskerinne. Det tenner han litt at hun har sex med en annen kvinne.

Kvinner tenner på andre kvinner i sexy undertøy, ikke alle naturligvis, men noen gjør det. Enda de er både gifte og har barn, slik er samfunnet blitt. Kvinner trenger spenning, en elsker, eller en elskerinne eller kanskje begge deler? Det viktigste en kvinne har; er tilgang til mye sexy undertøy. For å vise seg fram for både han og henne.

Det visste du kanskje ikke?

 

Foto: Flickr/ jumer

Vargas

 

Pin It on Pinterest