Vi mennesker er skrudd sammen så forskjellig. Noen tenner på store menn med lite hår, andre tenner på små kvinner med store bryster, andre igjen tenner på å gå naken under stakken eller å bli sett på av andre når de har sex.

Det finnes et stort antall fetisjer som forteller hva vi tenner på, en fetisj som kommer høyt opp på listen er sexy undertøy og alt det som hører til.  Du har selvsagt lest bøkene om “Anastasia” og “Christian Grey”, du bare går og gleder deg til filmen i håp om at den er like sensuell og erotisk som de bøkene du leste på rekordtid.

Har du ikke lest bøkene som er skrevet av den britiske suksessforfatteren E.L. James så er det på høy tid. Har du derimot lest bøkene kan du allikevel bli overrasket over at filmen slett ikke blir som du forventer.

“Fifty Shades of Grey” har det meste av det en erotisk thriller skal ha, og den har selvsagt mengder med sexy blondeundertøy som kvinner og menn over hele verden, vil kaste seg over så snart filmen er vist på kino over hele kloden. I rollene finner vi også vakre mennesker, spesielt plukket ut for de erotiske scene, der hun skal passe til han også omvendt.

 Du ser Jamie Dornar som milliardæren “Christian Grey” og Dakotoa Johnson som studenten “Anastasia”.

Når du skal overraske kjæresten din med en gave hun slett ikke forventer, men allikevel vil bli henrykt over å få, så er det selvsagt sexy undertøy. Du får en fornøyd og sexy partner og du får en vakker kvinne som det er flott å se på, selvsikker og sexy.

Sexy klær, silkestrømper, strømpe- og hofteholdere, strømpebånd, silketruser, BHer som støtter og pusher, blondekorsett og gjennomsiktige neglisjeer i alle farver, som kun passer til den som ønsker å føle seg ekstra sexy. Hva er det som gjør at nakenhet alene ikke er i nærheten av å måle seg med alt dette knipse?

Undertøyet setter fantasien på prøve, du vet det er noe under, men du kan ikke se det. Du starter å innbille deg hva som kan være under den lekre nattkjolen eller de deilige silke trusene. Vi er i stand til å fantasere om det meste, men når det kommer til sex er vi best på å la klærne falle når man kommer til et visst punkt.

Når kåtheten tar oss, må vi bare få av det mest vesentlige, både han og hun er like på dette punktet. Vi søker etter lykken via erotisk tilfredshet. Orgasmen er vår bonus. Kvinner tenner på å kle sex sexy, de fleste kvinner og menn liker å se sexy kvinner som vet de tar seg godt ut.

Menn kan selvsagt også være sexy, men de færreste er det i undertøyet. Hvorfor produseres det ikke sexy undertøy for menn?

Alle kvinner liker å se bra ut fra innerst til ytterst, alt hadde vært så mye enklere om det gikk an å få tak i noe lekkert, sexy og helt spesielt i en hvilken som helst butikk,  i en hvilken som helst by i hvilket som helst kjøpesenter.

Intet unntak uten regler, i noen få spesial-butikker i de største byene er det mulig å få tak i noe man liker, men da skal man lete lenge og i tillegg være heldig.

– Skal du imponere din partner i tiden som kommer, så har du sjansen nå. Det er på tide å begynne å tenke på julegaver, høsten er her og det kan være lurt å starte tidlig med planleggingen, spesielt om du har planer om å bestille på internett. Det er både billigere og du får tak i det du vet hun liker og det du liker å se henne pyntet i.

En sexy kvinne fortjener å være pyntet, du gjør det like mye for deg selv som for henne. På tide å ta saken i egne hender, ta ansvar å kjøpe det hun ønsker seg mest av alt, hun vil jo være finest mulig for deg, du vet det?

Foto: Flickr/ PriceScaler

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug ferdig som skiløper?

https://www.youtube.com/watch?v=rcsGOBm9oaA Norges største skistjerne gjennom flere år, minst like populær i Sverige som i Norge sliter med å finne formen...

Lukk