Et lik er funnet på Kolbotn utenfor Oslo. Politiet bekrefter at det er Sigrid som har vært savnet side 5. august i år. 

Klokken 03.45 ble den døde personen fraktet ut av området og kjørt av gårde til rettsmedisinsk institutt for obduksjon.

Liket skal ha blitt funnet delvis skjult i et øde skogsområde som blir lite brukt sommerstid, men det går en skiløype i område vinterstid.

– Letemannskaper har vært i området like ved skogholtet ved Tømteveien i Kolbotn, der liket ble funnet i natt. Bare 200 meter unna, rundt turstiene ved Ekornrud, er det registrert at letemannskapene har søkt etter Sigrid.

Nå vil et viktig politiarbeid fortsette på funnstedet for å finne spor som kan gi svar på hvem som drepte den savnede 16 åringen.

For alle berørte i saken er det en lettelse å få et gjennombrudd, man skulle selvsagt ha ønsket et annet utfall og at Sigrid ble funnet i live.

En 29 år gammel mann har vært siktet for falsk forklaring til politiet, men hans kjæreste gir han alibi for tidspunktet Sigrid forsvant. Han er allikevel ikke sjekket helt ut av saken.

– To menn skal være pågrepet av bevæpnet politi 3. september, begge er mistenkt for å ha noe med funnet å gjøre. Mennene, en mann med adresse i Follo-distriktet i 60-årene og en Ålesund-mann i slutten av 30-årene, ble pågrepet av beredskapstroppen.

– Mine tanker går til Sigrids familie, venner og alle de som i mange uker har gjort alt for å finne henne. Nå må man håpe på gjennombrudd for politietterforskeren slik at den skyldige blir tatt.

 

Kilde: Østlandets Blad

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Man blir aldri for gammel til å leke- gaver bør bestilles i tide

Om man selv ønsker å kjøpe leker til eget bruk, eller om det skal være i julegave til forventningsfulle og...

«Naking» den nye trenden- her er bildene hele Norge snakker om

Bilder av personer med lite eller ingen klær, tatt ute i det fri kalles "Naking" og har tatt over for den...

Lukk