Chelsea har en helt over alle andre helter, kanskje hvis man ser bort i fra Frank Lampard og “The Only One” José Mourinho. Selvsagt snakker vi om Didier Drogba (36). Mål-maskinen som avgjorde Champions League finalen mot Bayern München i 2012.

– Mannen fra Elfenbenskysten gjorde 100 mål fra 2004 til 2012.

Nå er han tilbake i det gode selskap his sine egne i Chelsea, riktig nok for bare en sesong, men det kan være nok for Mourinho som åpenbart går for sitt tredjeseriegull med sitt elskede lag med base på Stamford Bridge.

Dorgbas ankomst må være dårlig nytt for Fernando Torres som ikke kan tåle å slite benken. Det utvilsom Mourinhos nye signeringer med Costa og Drogba som vil bli valgt foran spanjolen. En spiller portugiseren har kritisert like ofte som han har kommet med superlativer. Bli dog ikke overrasket over om Chelsea beholder den tidligere Liverpool-spissen.

JoséMourinho er kjent for overraske både media og egne ansatte. Kanskje det er derfor han blir kalt “The Only One”?


Jose Mourinho relishing new season with HIS own Chelsea team... and he wants the Premier League title to be his for a third time

Fra tidligere i sommer har Mourinho allerede forsterket sitt Chelsea med Cecs Fabregas fra Barcelona og Filipe Luis fra Atletico Madrid. 

Manchester United og Louis van Gaal er i ferd med å endre det meste på Old Trafford. Inn har en rekke nye spiller kommet, men med åpent sjekkhefte er nederlenderen ventet å gjøre flere forsterkninger. Kevin Strootman (Roma) skal være populær hos sin landsmann, men må bli kvitt en skade før det kan bli aktuelt med en overgang til England. Skaden er av mer alvorlige slaget, noe som gjør at Louis van Galls favorittspiller ikke er frisk før om 6 måneder.

Manchester United er fortsatt på en trenings-turnering i USA.

Luke Shaw og Aner Herrera er solide kjøp som vil forsterke van Gaals lag, men med mange spillere ut, vil det være snakk om tid før flere sterke navn vil bli presentert på Old Trafford innen 31. august. 

Calum Chambers (19) er på vei til Arsenal, enda en av de gode spillerne fra en utømmelig kilde, nemlig Southampton som har solgt samtlige av sin beste spillere fra i fjor. Chambers er ventet å koste Arsenal £12 millioner.  Alexis Sanchez er også ny denne sesongen, mannen som imponerte stort i VM i Brasil for Chile,  kommer fra Barcelona for £30 millioner. 

Adam Lallana er ute i minst 6 uker med skade, før han har sparket en ball for sin nye klubb Liverpool.

Vi lover å holde deg oppdatert rundt de fleste viktige overgangene til og fra Premier League, fram til overgangsvinduet stenger 31. august.

 1. Arsenal
 2. Aston Villa
 3. Burnley
 4. Chelsea
 5. Crystal Palace
 6. Everton
 7. Hull
 8. Leicester
 9. Liverpool
 10. Manchester City
 11. Manchester United
 12. Newcastle
 13. Southampton
 14. Stoke
 15. Sunderland
 16. Swansea
 17. Tottenham
 18. West Brom
 19. West Ham
 20. QPR

Her er de 20 lagene som skal kjempe om Premier League tittelen 2014/ 2015.

Foto: Dailymail.co.uk

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Game Of Thrones sesong 5 – mange nye personligheter

Game Of Thrones sesong 5 – mange nye personligheter. Game Of Thrones, serien som du har forelsket deg i, og...

Lukk