I løpet av sommeren vil vi legge ut hvilke rykter som florerer, primært i Storbritannia, og vi gir dere overganger som er signert og ferdig. «Alle» som er glad i fotball liker også den engelske, derfor vil vargas12.com ligge tett på ball-øya for å se hva som skjer fram til seriestart i Premier League og de andre divisjonene i august.

– Mange lag skal som kjent bytte manager denne sommeren, bare i disse overgangene er det masse rykter, og odds-setterne forteller en hel del om hvem som er favoritter til å ta over sjefsstolen i en av de mest usikre jobber man kan ha noe sted. I Storbritannia ble mer enn halvparten av managerene byttet ut i de to øverste divisjonene sist sesong.

Siste sjef som måtte gå var Tony Pullis som fikk sparken i Stoke, etter 7 års tjeneste.

Nå går det sterke rykter om at Manchester Uniteds Wayne Rooney er på vei til Paris og PSG.

Videre er det spikret og klart at Athletic Bilbaos glimrende midtstopper Fernando Amorebieta har signert for Brede Hangelands Fullham.

Flere internasjonale nettaviser skriver nå at Cristiano Ronaldo vil bli med José Mourinho til Chelsea, Real Madrid har avslått en avtale om at portugiseren skulle kunne gå tilbake til Manchester United.

Manuel Pellegrini forlater Malaga for å ta over Manchester City, det er like sikkert som at det er flom på Otta, men foreløpig ikke bekreftet.

For den spesielt interesserte synes vi (Wolves-fans) at det er verdt å nevne at det er Crewe-manager Steve Davis som ligger an til å ta over den synkende skuta på Molineux Stadium, (stakkars mann). Dette blir ikke avgjort før tidlig i juni.

– Spillere og managere bytter klubber- det samme gjør mange milliarder kroner gjennom en sesong. Sinnsyke summer- en galskap som ingen ende vil ta, og fansen elsker den britiske fotballen bare mer og mer, nettopp derfor er det slike beløp i omløp, samt at det finnes folk med usannsynlig mye penger de er villig til å bruke på klubb og spillere.

Apropos penger, Gareth Bale (23) skal være tilbudt £200.000 i uka, for å bli værende i Tottenham.

– Har du spørsmål eller ønsker om det er rykter vi skal sjekke ut, klubber vi bør ta en titt på eller om du rett og slett bare vil dele dine ideer og meninger om din favorittklubb eller andre spillere og lag i England, så del den gjerne med andre «Anglofile- fotballidioter» her i kommentarfeltet på vargas12.com.

Bloggen som er først med det siste- og følger alle interessante rykter og overganger i England gjennom hele Silly-season. Det er allerede lov til å begynne å glede seg til ny sesong.

 

Vargas

 

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens peneste mann- I følge ham selv!

Irakeren Ahmed Angel (18) mener helt bestemt at han er verdens beste, og har lagt ut mer enn 400 bilder av...

Nå kommer regnet- skalk alle luker!

 Det er ventet mellom 50 og 60 millimeter nedbør østafjells på 24 timer. Det er veldig mye nedbør, understreker statsmeteorolog...

Lukk