Silly Season i Premier League – nå kjøpes det!

Liverpool har kommet til enighet med Roma, ny rekord settes ved dette salget – Alisson Becker er Loris Karius arvtaker og koster £67 mill. som tilsvarer drøye 700 millioner kroner

Lest? Casino online gjør deg styrtrik!

Med dette kjøpet ser det ut til at Liverpool for alvor melder seg på i kampen om titler.

Jürgen Klopp har ikke lykkes helt i Liverpool, men det betyr ikke at han ikke har styrets tillit. Faktisk finnes det betydelige større sjanser for at José Mourinho får fyken i Manchester United, enn at Klopp ikke får fortsette i Liverpool. Også hos den respektive fanskare, er Klopp mer pop enn Mourinho. Om vi legger forrige sesongs resultater og måten de to nevnte lagene spiller på. Vi holder Liverpool foran Manchester United – på tabellen for kommende sesong i Premier League, foreløpig.

Silly Season i Premier League – nå kjøpes det!
Silly Season i Premier League - nå kjøpes det!

Er Edens paradis, i London, eller er det i Madrid?

Vi ser virkelig fram til å se hva som skjer videre i overgangsvinduet før dette stenger og vi tør påstå at mye avgjøres nå, før en eneste ball er sparket. Riktig kjøp av riktig spiller, kan være nok til å plukke trofeer for de beste klubbene.

Vi har fått opplysninger om at «The Ox» Chamberlain, kan være ute med skade, for store deler av kommende sesong. Xherdan Shaqiri er klar for Liverpool. Sveitseren kommer fra Stoke for £13 mill.

Wolves har signert et par klassespillere i Rui Patricio, Portugals glimrende målvakt og Raul Jiminez (lån), Mexicos eminente spiss, men det er flere spillere på vei inn portene på imponerende, Molineux Stadium. Nuno Espirito Santo, ønsker å kjøpe kvalitet framfor kvantitet, spillere som forsterker et allerede meget godt lag, som tok 99 poeng i Championship, når opprykket var klart.

Kanskje ikke rart betting-selskapene setter det nyopprykkede laget så høyt som 10. plass for kommende sesong, og at de tre første kampene går live? Vi vet at Manchester Citys unge juvel, Oleksandr Zinchenko (21) kan bli Wolverhampton Wanderers dyreste spiller. Et bud på den unge ukrainske backen, på £16 mill. er akseptert av seriemesterne. Også Inters Joao Mario er stadig linket til Wolves, det samme er Milans Andre Silva.

Manchester City brukte £60m for Riyad Mahrez, Manchester United brukte £70m for Diogo Dalot & Fred, Liverpool brukte £90 mill. for Keita og Fabinho, og nå Alisson for £67 mill. Chelsea har brukt £50 mill. på Jorginho, mens Arsenal har svidd av £40 mill. for Torreira og Sokratis. Kun Tottenham ser ut til avvente sine storkjøp, av de største kanonene, men Jack Grealish hos Aston Villa, kan være sommerens første overgang for Adels favorittlag.

Daley Blind (28) er tilbake i Ajax, Manchester United fikk £14 mill. for spilleren som kostet ca det samme da han han kom til Premier League i 2014. Nederlenderen fikk kun 90 kamper – fordelt på fire sesonger.

Samtidig er Chelseas målvakt, Thibaut Courtois, klar for Real Madrid. Belgias målvakt, som ble kåret VMs beste målvakt i Russland, vil koste spanjolene €35 mill. 26-åringen skal så vidt vi har notert, få en lønn på 120 millioner kroner per år.

Eden Hazard, en annen spiller som ble godt lagt merke på det gode belgiske laget i VM, og er linket både hit og dit. Kilder nær Chelsea seier at han blir værende i London-klubben, mens kilder nær Real Madrid, hevder at en overgang er nært forestående til Champions League-vinnerne. Det vi vet sikkert, er at Eden Hazard, for tiden er på en velfortjent sommerferie i nettopp – Spania. Selv skal Chelsea-stjernen ha hintet om at det er på tide med endringer nå.

Pengene sitter løst i engelsk fotball, og det er utvilsomt duket for tidenes aller største overgangsvindu målt i millioner pund. Så langt er det flere gode spillere til Premier League, enn fra. Et godt tegn som gjør den engelske fotballen enda mer attraktiv.

Første serierunde sparkes i gang med kveldskamp 10. august, Manchester United møter Leicester i den aller første kampen. Den starter klokka 21:00 norsk tid. Husk å få med deg hundre timer nedtelling fra TV2 Premier League-TV.

Vargas12.com er din kanal inn i overgsangsmarkedet, hvor vi følger spillere – til og fra Premier League.

Vargas

Tags: Alisson, Chelsea, Eden Hazard, Jurgen Klopp, Liverpool, Manchester United, Oleksandr Zinchenko, Riyad Mahrez, verdens dyreste, Wolves

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool med gigantbud på ny målvakt

Liverpool med gigantbud på ny målvakt. Silly Season i Premier League - nå kjøpes det! Som du sikkert kunne gjette,...

Norge, en ørken langt mot nord …

Norge, en ørken langt mot nord. Sterke høytrykk avløser hverandre og er i ferd med å gjøre den stolte vinternasjonen,...

Lukk