Silly season- Kroos til Real Madrid og Khedira til Arsenal! VM er så vidt over og de største stjernene er ettertraktet hos de rikeste klubben. Det er utvilsomt de tyske spillerne, de nybakte verdensmestrene som er de mest populære. Silly season- Kroos til Real Madrid og Khedira til Arsenal!

En av verdens beste midtbanespillere, Toni Kroos (24) er allerede klar for Real Madrid etter et eventyrlig godt år for den tidligere Bayern München-spilleren.

Toni Kroos kostet Real Madrid bare småpenger for de å være, skarve £20 millioner skal overgangssummen lyde på.

Silly season- Kroos til Real Madrid og Khedira til Arsenal!
Sami Khedira er på vei til Arsenal

Silly season- Kroos til Real Madrid og Khedira til Arsenal!

Sami Khedira (27), en annen av Tysklands solide midtbanespillere er på vei til en ny klubb. Han reiser fra Spania og  Real Madrid til London og Arsenal. Både britiske, spanske og tyske medier er ivrige med å fortelle verden at det er kommet til enighet mellom de to storklubben uten at det foreligger noen signatur på noen kontrakt, foreløpig.

En avtale skal være verdt ca £20 millioner for den sterke tyskeren.

– Brasilianeren Filípe Luis (28) blir José Mourinhos nye venstre back etter at Asley Cole ikke fikk være med å leke mer og måtte reise til Italia for å få lov til å spille fotball. Nærmere bestemt for Roma. Den nye venstre backen kom fra gode Atletico Madrid og blir på ny kollega med Diego Costa som ble klar for Chelsea tidligere i sommer.

Det er ventet at flere av de største klubbene i Europa vil benytte overgangsvinduet godt i sommer. Dette stenger som kjent ikke før 31. august. En dag som ofte er den absolutt mest hektiske for alle lags sekretærer, trenere og økonomiske ansvarlige. Mange klubber venter så lenge som mulig med både kjøp- og salg for å få mest mulig ut av en eventuell avtale med andre klubber, for sine spillere.

Louis van Gaal ligger ikke på latsiden etter å ha ført Nederland til bronse i tidenes VM i Brasil. Den meritterte treneren er allerede på plass i Manchester, men der blir han ikke lenge. Han skal bare samle troppen og gjøre klar til avreise til USA, der hans nye klubb skal spille i en fem-kamps turnering som en del av oppkjøringen til den nye Premier League sesongen.

Manchester United er ikke ferdig med å forsterke laget som tok en meget skuffende 7. plass forrige sesong. Som også førte til at David Moyes fikk sparken.

Juventus’s suksesstrener, den tidligere toppspilleren Antonio Conte har overraskende sagt opp som sjef etter å ha vunnet La Liga tre sesonger på rad. Det er ikke umulig at det er nettopp Antonio Conte som skal overta selveste Italia etter at Italias landslagssjef,  Cesare Prandelli trakk seg umiddelbart etter at laget røk ut av VM i Brasil. Dette er foreløpig ikke bekreftet. Favoritt til å ta over styring på «Den Gamle Dame» er Massimo Allegri, den tidligere Milan-treneren.

Vargas12.com lover å holde deg oppdatert om det siste fra ryktebørsen. Vi kommer med siste nytt, både rykter og overganger som omhandler de aller beste og mest spektakulære overgangene for de beste spillerne til og fra de beste og største klubbene.

Premier League starter lørdag 16. august.

Foto: Flickr/ym920823

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sommervarmen fortsetter i juli!

Sommervarmen fortsetter i juli! Langtidsvarslene for store deler av Norge viser stigende badetemperaturer og høyere dagtemperatur gjennom neste ti-dagers periode....

Spis nok sjokolade for helsens skyld

Spis nok sjokolade for helsens skyld. Vi nordmenn er eksperter på nyttårsforsett, men hvor lenge holder det? Et par måneder...

Lukk